X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Green House Hostel

Rua Edmundo de Barros 1130, Foz do Iguacu, Brazilië

Kaart & Route


88%Klassement

  • 90%Waarde voor uw geld
  • 91%Beveiliging
  • 80%Plaats
  • 92%Personeel
  • 88%Sfeer
  • 85%Properheid
  • 90%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het vliegveld: Neem de bus 120 richting TTU (Terminal Urban Transport), vraagt ​​de buschauffeur om te stoppen in de buurt van Muffato Supermarket of let op de verkeerslichten en de bel op de 3e verkeerslicht. Zodra je er bij neervalt uit de bus, lopen til het Shell tankstation, die in de voorkant van de supermarkt, slaat u linksaf en daarna rechtsaf. Dit is Edmundo de Barros straat, lopen 04 meer blokken en je zult ons vinden!

Vanaf het busstation: Neem een ​​bus naar TTU (Terminal Urban Transport), eenmaal daar, drop uit de bus en krijgen dan de bus 120 richting Int'l Airport. In de bus, de chauffeur vragen om te stoppen in de buurt van Muffato Supermarkt, of gewoon de bel nadat de bus passeert gooien McDonalds, het is de volgende halte. Zodra je er bij neervalt uit de bus, lopen til het Shell tankstation, die in de voorkant van de supermarkt, slaat u linksaf en daarna rechtsaf. Dit is Edmundo de Barros straat, lopen 04 meer blokken en je zult het hostel te krijgen!

Met de auto: Wanneer u BR 277 laat je zult in Costa e Silva Street. Volg deze straat tot Cataratas JL Shopping Mall, aan de verkeerslichten linksaf. Je zult het Paraná Avenue. Volg deze laan tot aan het 4e verkeerslicht, draai dan links. Rijd nog een blok en je zult ons vinden!

Het buskaartje is R $ 2,85 per persoon en het is mogelijk om te betalen met buitenlandse valuta. Ze lopen fr om 06:00 tot middernacht.

Wij adviseren u niet te lopen vanaf het busstation naar het hostel. Het is zinloos, als je eenmaal binnen bent TTU je niet twee keer betalen.