X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Green House Ghana

Left side of the sand path, After 300 meters, Karimenga, Ghana

Kaart & Route


geen rating

0 Recensies
  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google The Green House ligt op 300 meter van de hoofdweg. Als je het pad (degene die gaat langs de belangrijkste paleis) in het dorp volgen, u vindt het na ongeveer 300 meter aan uw linkerhand.

Toch is de beste manier om de Green House vinden als je eenmaal in het dorp Karimenga, is gewoon om iedereen die je ziet vragen: iedereen kent de Green House en in staat om u te vertellen waar te gaan zal zijn. Waarschijnlijk zullen ze zelfs lopen met u om u daar te begeleiden!

Het dorp Karimenga zelf, bevindt zich onder een heuvel (met 4 telefoon antenne palen op het), direct naast de belangrijkste vrachtwagen weg, het koppelen van de noordelijke regio (Tamale) naar de regio Upper East (Bolgatanga).

Als je uit Tamale en zijn op weg naar Bolgatanga, zult u Karimenga na ongeveer 135 km, onmiddellijk nadat u rijdt de heuvel af. Het is ongeveer 30 minuten na het dorp / stad Walewale.

Als je uit Bolgatanga en zijn op weg naar Tamale, zult u Karimenga na ongeveer 25 km, net voordat je zou rijden de heuvel. Het is 5 minuten na het dorp Pwalugu / de tolpoort voor de White Volta River.