X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Green Grass Hostel

Rua Herval , 427 Belem, Sao Paulo, Brazilië

Kaart & Route


78%Klassement

  • 78%Waarde voor uw geld
  • 76%Beveiliging
  • 74%Plaats
  • 92%Personeel
  • 79%Sfeer
  • 73%Properheid
  • 72%Faciliteiten

Vertaald door Google We zijn ongelooflijk dicht bij het metrostation Belem, op minder dan 2 minuten lopen van de tourniquet naar het hostel.

Van Intnl. Luchthaven Guarulhos: Langs vele manieren in het hostel te komen, raden wij u de eenvoudigste en goedkoopste. Buiten de luchthaven, moet u een grote bushalte. Verkrijg De conventionele BUS naar 'METRO Tatuape' voor R $ 4,30 (USD 2,15). Stap in de metro station en de trein richting 'BARRA FUNDA'. Laat op het volgende station 'BELEM'. Bij de tourniquets, linksaf, richting 'R. TOLEDO BARBOSA '(je kan een teken op het station zien) Loop de roltrap. Steek de weg over en ga rechtdoor naar de volgende hoek, 'RUA Herval'. Sla linksaf en ga verder nog een blok en naast de hoek we zijn! U bent van harte welkom om de Green Grass Hostel!
De hele reis kost je ongeveer R $ 7,30 (USD 3.65).
Een taxi rekent aproximatelly R $ 80,00 (USD 40,00) voor een 45 minuten reis.

Vanaf de luchthaven Congonhas: Neem de bus met de naam 'METRO SAO JUDAS'. Neem de metro richting 'Tucuruvi' en af ​​te zetten bij 'SE'. Schakel over naar rode lijn, richting 'CORINTHIANS Itaquera' .4 meer stations en u bent op 'BELEM' station. Verlaat de trein en op de tourniquets, neem links. Loop de roltrap richting 'R. TOLEDO BARBOSA '(Je kan een teken te zien op het station). Steek de weg over en ga rechtdoor naar de volgende hoek, 'RUA Herval'. Sla linksaf en ga verder nog een blok en naast de hoek we zijn! U bent van harte welkom om de Green Grass Hostel!
De hele reis kost je ongeveer R $ 6,00 (USD 2,50).
Een taxi rekent aproximatelly R $ 100,00 (USD 50,00) voor een 65 minuten reis.

Van Tiete Bus / Metro Station: Neem de metro richting 'JABAQUARA' om af te vallen op 'SE'. Schakel over naar rode lijn, richting 'CORINTHIANS Itaquera' .4 meer stations en u bent op 'BELEM' station. Verlaat de trein en op de tourniquets, neem links. Loop de roltrap richting 'R. TOLEDO BARBOSA '(Je kan een teken te zien op het station). Steek de weg over en ga rechtdoor naar de volgende hoek, 'RUA Herval'. Sla linksaf en ga verder nog een blok en naast de hoek we zijn! U bent van harte welkom om de Green Grass Hostel!
De hele reis kost je ongeveer R $ 3,00 (USD 1,50).

Van Barra Funda Bus / Metro Station: Neem de trein richting 'CORINTHIANS Itaquera' 0,9 stations na en u bent op 'BELEM' station. Verlaat de trein en op de tourniquets, neem links. Loop de roltrap richting 'R. TOLEDO BARBOSA '(Je kan een teken te zien op het station). Steek de weg over en ga rechtdoor naar de volgende hoek, 'RUA Herval'. Sla linksaf en ga verder nog een blok en naast de hoek we zijn! U bent van harte welkom om de Green Grass Hostel!
De hele reis kost je ongeveer R $ 3,00 (USD 1,50).