X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Green Frog Hostel

Str. G-ral Dona nr.11, Boekarest, Roemenië

Kaart & Route


81%Klassement

  • 85%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 83%Plaats
  • 85%Personeel
  • 75%Sfeer
  • 83%Properheid
  • 75%Faciliteiten

Vertaald door Google Adres:
Str. G-ral Dona no.11,


De locatie is dicht bij alle openbaar vervoer, 15 min loopafstand voor Gara de Nord (station Noordstation) en op loopafstand van de meeste van Boekarest hot spots.

* PER TREIN: Als je uit het station (Gara de Nord - afrit aan de linkerkant van het stationsgebouw) blijven gaan Straight away op Calea Grivitei richting van het centrum richting, de gevels van IBIS Hotel aan uw rechterhand, ga door meteen op CALEA Grivitei net voor de kruising met DACIA avenue (bvd.) Wanneer u de kruising voor je, voordat dit kruispunt, maken meteen recht op een kleine straat, voorbij de eerste straat (Vulcanescu) en voer in hetzelfde richting meteen op THEODOR AMAN straat. Dan de tweede straat rechts. Onze straat is een kleine en meestal mensen weet het niet. Je moet vragen over Calea Grivitei (Ibis Hotel) en als je loopt gewoon meteen naar het centrum richting vindt u het kruispunt zien. Kort, CALEA Grivitei naar de binnenstad richting en maak direct aan Theodor Aman voor de kruising met de Dacia avenue (blvd.) Normaal is het 15 minuten lopen langzaam meteen op Calea Grivitei en dan direct aan Theodor Aman en tweede rechts op onze straat G- ral Dona No.11.
* Met het vliegtuig. Als je aankomt met het vliegtuig, neem 783 bus vanaf de luchthaven naar P-TA ROMANA (Romanaplein). Vanaf daar neemt u bus 133 (richting Gara Basarab) voor 2 haltes of lopen op B-dul DACIA (Dacia Avenue) meteen en dan na de tweede kruising (met Calea Grivitei) maken links op Theodor Aman straat en dan de tweede naar de rechts is onze straat G-ral Nicolae DONA no.11. (Telefoon +40 211 46 42 of +40 769886104)