X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Green Frog Hostel

Str. G-ral Dona nr.11, Boekarest, Roemenië

Kaart & Route


91%Klassement

  • 97%Waarde voor uw geld
  • 85%Beveiliging
  • 90%Plaats
  • 96%Personeel
  • 89%Sfeer
  • 87%Properheid
  • 90%Faciliteiten

Vertaald door Google Adres:
Str. G-ral Dona no.11,
Boekarest Mobil: +40 769886104

De locatie is dicht bij alle openbaar vervoer, 15 min loopafstand van Gara de Nord (Noord Station) en op loopafstand van de meeste van Boekarest hot spots.

* Met de trein: Als je uit het station (Gara de Nord - afrit aan de linkerkant van het stationsgebouw) blijven gaan Straight away op Calea Grivitei richting van het centrum richting, de gevels van IBIS Hotel aan uw rechterhand, blijven gaan meteen op CALEA Grivitei net voor de kruising met DACIA avenue (bvd.) Wanneer u de kruising tegenover u, voordat dit kruispunt, maakt meteen recht op een kleine straat, voorbij de eerste straat (Vulcanescu) en voer in dezelfde richting meteen op THEODOR AMAN straat. Dan de tweede straat rechts. Onze straat is een kleine en meestal mensen die het niet weet. Je moet om te vragen over Calea Grivitei (Ibis Hotel) en als je loopt gewoon meteen naar het centrum richting vindt u het kruispunt zien. Kort, CALEA Grivitei naar de binnenstad richting en maak direct aan Theodor Aman voor de kruising met de Dacia avenue (blvd.) Normaal is het 15 minuten lopen langzaam meteen aan de Calea Grivitei en dan direct aan Theodor Aman en tweede rechts op onze straat G- ral Dona No.11.
* MET HET VLIEGTUIG. Als je aankomt met het vliegtuig, neem 783 bus vanaf de luchthaven naar P-TA ROMANA (ROMANA Square). Vanaf daar neemt u bus 133 (richting Gara Basarab) voor 2 haltes of lopen op B-dul Dacia (Dacia Avenue) meteen en dan na de tweede kruising (met Calea Grivitei) maken links op Theodor Aman straat en dan de tweede naar de rechts is onze straat G-ral Nicolae DONA no.11. (Telefoon +40 211 46 42)