X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Green Forest Hostel

110-25, South Zhongshan Rd, Guilin, China

Kaart & Route


88%Klassement

  • 88%Waarde voor uw geld
  • 87%Beveiliging
  • 90%Plaats
  • 94%Personeel
  • 86%Sfeer
  • 82%Properheid
  • 87%Faciliteiten

Vertaald door Google Van Guilin treinstation:
Door het lopen: Verlaat het station dan linksaf in de richting van Nanmen Bridge (Nanmen Qiao in
Chinees). Na 10 minuten lopen op de Zhongshan weg rechtsaf net voor de brug; ons hostel is net naast de rivier. (Wij raden u kijken op de kaart, zijn zeer eenvoudig te
vinden)
Met de bus: Verlaat het station en steek de weg over. Loop in de richting van Nanmen brug wanneer u de eerste bushalte te bereiken, vangen NO 2,3,4,5,9,10,11,12,16,19,22,25,27,33,51,91,99 . Stap uit bij de tweede halte, ga door tot je een parkeerplaats en een blanke moeder standbeeld, we zijn gewoon vlak naast de rivier.
----------------------------------------
Vanaf het busstation:
Loop van het busstation dan linksaf, blijven lopen ongeveer 3 minuten sla net voor Nanmen brug. U vindt ons door op te merken de blanke moeder standbeeld, we zijn net achter het door de rivier.

Vanaf het vliegveld:
1) Met de shuttlebus: neem de shuttlebus op de luchthaven en stap uit bij de Aviation gebouw neem dan een taxi naar ons hostel (kosten ongeveer ¥ 10)
2) Met de taxi: we bieden pick-up service van het vliegveld (120 ¥ / auto). Stuur een email of bel ons op voorhand om uw vluchtnummer en aankomsttijd te bevestigen.

Vanaf treinstation Noord:
Take No 1 bus en stap uit bij Shizijie dan overstappen op bus NO 2,3,5,9,10,11,16,22,25. U stapt uit bij Qichezhan (busstation halte), volg dan de instructies hierboven of neem een ​​taxi rechtstreeks van het station.