X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Green Bridge Hostel and Apartments

22-24 Molnar utca, District 5, Foldszint 7, 1054 Budapest, Budapest, Hongarije

Kaart & Route


91%Klassement

  • 93%Waarde voor uw geld
  • 86%Beveiliging
  • 96%Plaats
  • 94%Personeel
  • 91%Sfeer
  • 89%Properheid
  • 89%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf de stations KELETI of DELI neem de rode metrolijn naar het centraal station Deak ter en verandering naar de Blauwe Metro en ga twee haltes naar Kalvin ter.

Zoals u verlaat de metro rechtsaf op de top van de roltrap en hoofd naar beneden de ondergrondse doorgang aan het eind van die u het hoofd van een trap. Ga rechtdoor op de weg (de zogenaamde Vamhaz Korut) 180 meter naar de richting van de Green Bridge op de rivier de Donau.

Net zoals je de Donau benaderen vindt u een kleine groene omgeving te zien met een geasfalteerde weg die door het midden van het aan uw rechterhand. Gewoon lopen de 20 meter naar beneden het pad en je zal aan het begin van Molnar utca (parallel aan de rivier) komen. Loop Molnar utca twee blokken en vind het hoekhuis, druk op de groene brug-knop.

Van Nyugati treinstation en Nepliget (internationale busstation) naar beneden naar de Blauwe Metro en ga twee haltes naar Kalvin ter. Zoals u verlaat de metro rechtsaf op de top van de roltrap en hoofd naar beneden de ondergrondse doorgang aan het eind van die u het hoofd van een trap. Ga rechtdoor op de weg (de zogenaamde Vamhaz Korut) 180 meter naar de rivier de Donau. Als u de Donau bereikt u een kleine groene omgeving te zien met een geasfalteerde weg die door het midden van het aan uw rechterhand. Gewoon lopen de 20 meter naar beneden het pad en je zal aan het begin van Molnar utca (parallel aan de rivier) komen. Loop Molnar utca twee blokken en vind het hoekhuis, druk op de groene brug-knop.

Vanaf de luchthaven vangen de 200 bus naar de laatste halte, die u rechtstreeks naar het einde van de blauwe metrolijn genoemd Kobanya-Kispest. Vanaf hier neemt de Blue metro naar Kalvin ter. Zoals u verlaat de metro rechtsaf op de top van de roltrap en hoofd naar beneden de ondergrondse doorgang aan het eind van die u het hoofd een trap en ga rechtdoor op de weg (de zogenaamde Vamhaz Korut) 180 meter naar de rivier de Donau.

Als u de Donau bereikt u een kleine groene omgeving te zien met een geasfalteerde weg die door het midden van het aan uw rechterhand. Gewoon lopen de 20 meter naar beneden het pad en je zal aan het begin van Molnar utca (parallel aan de rivier) komen. Loop Molnar utca twee blokken en vind het hoekhuis, druk op de groene brug-knop.

Ook als u besluit om een ​​taxi te nemen neem Zona Taxi. Zij zullen u overal in de stad te nemen. Vanaf het vliegveld naar ons (binnenstad) is 5200 (€ 21) forint per taxi. Op deze manier kunt u voorkomen dat overladen.

Als je alleen de Airport Shuttle Minibus kost 2990 forint per persoon vanaf de luchthaven naar het centrum.