X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Green Bridge Hostel and Apartments

22-24 Molnar utca, District 5, Foldszint 7, 1054 Budapest, Budapest, Hongarije

Kaart & Route


100%Klassement

  • 100%Waarde voor uw geld
  • 100%Beveiliging
  • 100%Plaats
  • 100%Personeel
  • 100%Sfeer
  • 100%Properheid
  • 100%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf de treinstations KELETI of DELI neem de rode metrolijn naar het centraal station Deak ter en daar overstappen op de blauwe metro en ga twee haltes naar Kalvin ter.

Zoals u verlaat de metro rechts aan de bovenkant van de roltrap en hoofd naar beneden de ondergrondse doorgang aan het eind van die je zal leiding geven aan een trap. Ga rechtdoor op de weg (de zogenaamde Vamhaz Korut) 180 meter richting de Green Bridge op de rivier de Donau.

Net zoals je de Donau benaderen vindt u een kleine groene ruimte met een geasfalteerde weg die door het midden van het aan uw rechterhand. Gewoon lopen de 20 meter naar beneden het pad en je zal aan het begin van Molnar utca (parallel aan het rivierfront) komen. Loop Molnar utca twee blokken en vind het hoekhuis, drukt u op de groene brug knop.

Van Nyugati treinstation en Nepliget (internationale busstation) naar beneden naar de Blue Metro en ga twee haltes naar Kalvin ter. Zoals u verlaat de metro rechts aan de bovenkant van de roltrap en hoofd naar beneden de ondergrondse doorgang aan het eind van die je zal leiding geven aan een trap. Ga rechtdoor op de weg (de zogenaamde Vamhaz Korut) 180 meter aan de rivier de Donau. Als u de Donau bereikt u een kleine groene ruimte met een geasfalteerde weg die door het midden van het aan uw rechterhand. Gewoon lopen de 20 meter naar beneden het pad en je zal aan het begin van Molnar utca (parallel aan het rivierfront) komen. Loop Molnar utca twee blokken en vind het hoekhuis, drukt u op de groene brug knop.

Vanaf het vliegveld te vangen van de 200 bus naar de laatste halte die u rechtstreeks naar het einde van de blauwe metrolijn genoemd Kőbánya-Kispest. Vanaf hier neemt u de blauwe metro naar Kalvin ter. Zoals u verlaat de metro rechts aan de bovenkant van de roltrap en hoofd naar beneden de ondergrondse doorgang aan het eind van die je zal leiding geven aan een trap en ga rechtdoor op de weg (de zogenaamde Vamhaz Korut) 180 meter aan de rivier de Donau.

Als u de Donau bereikt u een kleine groene ruimte met een geasfalteerde weg die door het midden van het aan uw rechterhand. Gewoon lopen de 20 meter naar beneden het pad en je zal aan het begin van Molnar utca (parallel aan het rivierfront) komen. Loop Molnar utca twee blokken en vind het hoekhuis, drukt u op de groene brug knop.

Ook als u besluit om een ​​taxi te nemen neem Zona Taxi. Zij zullen u overal in de stad. Van het vliegveld naar ons (centrum) is 5200 (€ 21) forint per taxi. Op deze manier kunt u voorkomen dat overladen.

Als je alleen de Airport Shuttle Bus kost 2990 forint per persoon vanaf de luchthaven naar het centrum.