X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Green Bridge Hostel and Apartments

22-24 Molnar utca, District 5, Foldszint 7, 1054 Budapest, Budapest, Hongarije

Kaart & Route


94%Klassement

  • 100%Waarde voor uw geld
  • 87%Beveiliging
  • 100%Plaats
  • 100%Personeel
  • 93%Sfeer
  • 93%Properheid
  • 87%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf de treinstations KELETI of DELI neem de rode metrolijn naar het centraal station DEAK TER en ga naar de Blue metro en ga twee haltes naar Kalvin ter.

Als je de metro naar rechts aan de bovenkant van de roltrap en hoofd naar beneden de ondergrondse doorgang aan het eind van die je zal leiding geven aan een trap af te sluiten. Ga rechtdoor op de weg (genaamd Vamhaz Korut) 180 meter naar de richting van de Green Bridge op de rivier de Donau.

Net zoals je de Donau benaderen ziet u een kleine groene ruimte met een geasfalteerde pad gaat door het midden van het aan uw rechterhand. Gewoon lopen de 20 meter naar beneden het pad en je zal aan het begin van Molnar utca (parallel aan de rivier) komen. Loop door Molnar utca twee blokken en vind het hoekhuis, duw de groene brug knop.

Van Nyugati treinstation, en Nepliget (internationale busterminal) naar beneden gaan naar de Blue metro en ga twee haltes naar Kalvin ter. Als je de metro naar rechts aan de bovenkant van de roltrap en hoofd naar beneden de ondergrondse doorgang aan het eind van die je zal leiding geven aan een trap af te sluiten. Ga rechtdoor op de weg (genaamd Vamhaz Korut) 180 meter aan de rivier de Donau. Als u de Donau bereikt zie je een kleine groene ruimte met een geasfalteerde pad gaat door het midden van het aan uw rechterhand. Gewoon lopen de 20 meter naar beneden het pad en je zal aan het begin van Molnar utca (parallel aan de rivier) komen. Loop door Molnar utca twee blokken en vind het hoekhuis, duw de groene brug knop.

Vanaf de luchthaven vangen de 200 BUS naar de laatste halte, die u rechtstreeks naar het einde van de blauwe metrolijn genoemd Kőbánya-Kispest. Vanaf hier neemt u de blauwe metro naar Kalvin ter. Als je de metro naar rechts aan de bovenkant van de roltrap en hoofd naar beneden de ondergrondse doorgang aan het eind van die je zal leiding geven aan een trap en ga rechtdoor op de weg (genaamd Vamhaz Korut) 180 meter aan de rivier de Donau te verlaten.

Als u de Donau bereikt zie je een kleine groene ruimte met een geasfalteerde pad gaat door het midden van het aan uw rechterhand. Gewoon lopen de 20 meter naar beneden het pad en je zal aan het begin van Molnar utca (parallel aan de rivier) komen. Loop door Molnar utca twee blokken en vind het hoekhuis, duw de groene brug knop.

Ook als u besluit om een ​​taxi te nemen neem Zona Taxi. Zij zullen u overal in de stad. Van het vliegveld naar ons (centrum) is 5200 (€ 21) forint per taxi. Deze manier kunt u voorkomen overladen.

Als je alleen bent het vliegveld Minibus kost 2990 forint per persoon vanaf de luchthaven naar het centrum.