X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Grandio Party Hostel

Nagy Diofa Utca 8, Budapest, Hongarije

Kaart & Route


91%Klassement

  • 94%Waarde voor uw geld
  • 89%Beveiliging
  • 97%Plaats
  • 95%Personeel
  • 95%Sfeer
  • 83%Properheid
  • 88%Faciliteiten

Vertaald door Google Van Keleti International Station:
Verlaat het station en loop Rakoczi Ut tot je bij Nagy Diofa Utca op uw rechterzijde. Sla rechtsaf en ga rechtdoor. Grandio is iets meer dan het eerste blok aan de linkerkant. Wij zijn de bruine poort aan de linkerkant met het teken "Grandio ', is het niet. 8.

Afwisselend, de makkelijkste manier is om een ​​bus te pakken. Haal het niet. 5, of geen. 7 of niet. 173 voor drie haltes. Uitstappen bij halte Urania. Vanaf daar slaat u rechtsaf en dan vervolgens linksaf Nagy Diofa utca. Wij zijn de bruine poort aan de linkerkant met het teken "Grandio ', is het niet. 8. Je moet een kaartje kopen en te valideren is voor 320 hufs of je kan raken en de boete is 6000 hufs!

Van Nepliget International busstation:
Koop een metro ticket (320 hufs) en te valideren. Gaan op de metro in noordelijke richting naar Ujpest Kospont. Wijzig lijnen op Deak Ferenc op de rode metrolijn en verlaten na een stop bij Astoria. Als u zijn gekomen van de roltrappen, gaat u rechtsaf, neem de afrit voor Rakoczi Ut. Loop deze straat en ga linksaf bij Nagy Diofa Utca. Grandio is aan de linkerkant net over het eerste blok op geen enkel. 8.

Van Liszt Ferenc Airport:
Verkrijg de 200E shuttlebus (ticket 320 hufs) aan Kobanya Kispest. Vanaf hier neemt u de metro in noordelijke richting naar Ujpest Kospont. Wijzig lijnen op Deak Ferenc op de rode metrolijn en verlaten na een stop bij Astoria. Als u zijn gekomen van de roltrappen, gaat u rechtsaf, neem de afrit voor Rakoczi Ut. Loop deze straat en ga linksaf bij Nagy Diofa Utca. Grandio is aan de linkerkant net over het eerste blok op geen enkel. 8.