X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Grandio Party Hostel

Nagy Diofa Utca 8, Budapest, Hongarije

Kaart & Route


89%Klassement

  • 90%Waarde voor uw geld
  • 88%Beveiliging
  • 95%Plaats
  • 93%Personeel
  • 94%Sfeer
  • 76%Properheid
  • 83%Faciliteiten

Vertaald door Google Van Liszt Ferenc Airport:
Verkrijg de 200E shuttlebus (koop kaartje voor de metro / tram 350 hufs elkaar om te voorkomen dat fijn) aan Kobanya Kispest. Vanaf hier neemt u de metro in noordelijke richting naar Ujpest Kospont. Stap uit bij Corvin Negyed metro station, vanaf daar vang je 4/6 tram in de richting van Szell Kalman ter 3 haltes die Blaha Lujza ter zal zijn. Loop Rakoczi Ut (Weg van McDonalds) tot u bij Nagy Diofa Utca op uw rechterkant. Sla rechtsaf en ga rechtdoor. Grandio is iets meer dan het eerste blok aan de linkerkant. Wij zijn de bruine poort aan de linkerkant met het teken 'Grandio', is het niet. 8.

Van Keleti International Station:
Verlaat het station en loop Rakoczi Ut tot je bij Nagy Diofa Utca op uw rechterkant. Sla rechtsaf en ga rechtdoor. Grandio is iets meer dan het eerste blok aan de linkerkant. Wij zijn de bruine poort aan de linkerkant met het teken 'Grandio', is het niet. 8.

Afwisselend, de makkelijkste manier is om een ​​bus (Van buiten Burger King) grijpen. Haal het niet. 5, of geen. 7 of niet. 173 voor drie haltes. Stap uit bij halte Urania. Vanaf daar slaat u rechtsaf en dan vervolgens linksaf Nagy Diofa utca. Wij zijn de bruine poort aan de linkerkant met het teken 'Grandio', is het niet. 8. Je moet een kaartje kopen en te valideren is voor 350 hufs of je vast komt te zitten en de boete tot 15.000 hufs!

Van Nepliget International busstation:
Koop een metro ticket (350 hufs) en valideren. Vanaf hier neemt u de metro in noordelijke richting naar Ujpest Kospont. Stap uit bij Corvin Negyed metro station, vanaf daar vang je 4/6 tram in de richting van Szell Kalman ter 3 haltes die Blaha Lujza ter zal zijn. Loop Rakoczi Ut (Weg van McDonalds) tot u bij Nagy Diofa Utca op uw rechterkant. Sla rechtsaf en ga rechtdoor. Grandio is iets meer dan het eerste blok aan de linkerkant. Wij zijn de bruine poort aan de linkerkant met het teken 'Grandio', is het niet. 8.