X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Gramsford Lodge

237 Promenade, Blackpool, Blackpool, Engeland

Kaart & Route


87%Klassement

  • 92%Waarde voor uw geld
  • 82%Beveiliging
  • 94%Plaats
  • 88%Personeel
  • 88%Sfeer
  • 80%Properheid
  • 84%Faciliteiten

Vertaald door Google Het hotel ligt vlak bij Blackpool Promenade, twee minuten ten zuiden van Central Pier, op 237 Promenade, wordt Gramsford Lodge opent zijn deuren voor u.
Dichtstbijzijnde tramstation: Manchester (1 min)

Vanaf Blackpool North Station.

Laat Noordstation en loop helling naar Talbot Road. Kruis weg naar het busstation. Ga naar de bushalte gemarkeerd voor de nummer 11 bus. Vraag de chauffeur voor Rigby Road / Manchester plein stoppen. Kosten ca.. 1.50. Verlaat de bus bij Rigby Road / Manchester plein stop, dat is achter het hotel, op Lytham Road. Cross Lytham Road en loop naar de boulevard. Bij de verkeerslichten, lopen (links) rond de Manchester pub naar de zee.
Gramsford Lodge is de heldere groene en witte gebouw naast de deur, maar de ene naar de Manchester pub, met uitzicht op de zee.

Vanaf Blackpool South Station.
Laat Blackpool South station en steek Waterloo Bridge naar Lytham Road. Cross Road en vangen nummer 11 of 68 naar Rigby weg, - de Manchester pub. Kosten ca.. 1. Stap uit de bus bij Manchester hotel en loop richting de verkeerslichten en rond de Manchester.Gramsford Lodge is de groene gebouw naast de deur, maar de ene naar de Manchester pub

Van Blackpool Pleasure Beach Station.
Verlaat het station en loop naar de boulevard / tramlijnen. Vang nummer 1 bus of tram naar Manchester Square / Rigby Road. Kruis weg en Gramsford Lodge is de groene gebouw naast, maar de ene naar de Manchester pub.

Vanaf de luchthaven van Blackpool.
Verlaat de luchthaven van Blackpool en ga naar Squires Gate Lane. Vang nummer 7 bus naar Starr Gate. Catch tram of nummer 1 bus naar Rigby Road / Manchester. Gramsford Lodge is het groene gebouw naast de deur, maar de ene naar de Manchester pub.

Van Lonsdale Road busstation.
Laat via Lonsdale Road en lopen over de andere kant van Lytham Road. Catch nummer 11 of 68 bus naar Manchester hotel kost ongeveer 1. Stap uit de bus en loop naar de verkeerslichten en loop door Manchester hotel. Gramsford lodge is het groene gebouw naast de deur, maar de ene naar de Manchester.

Van New Bonny Straat busstation.
Laat coach en loop New Bonny Street Promenade. Sla rechtsaf om te lopen naar de toren. Vang een buslijn 1,10 of 11 op de toren of tram. Laat de bus of de tram bij Rigby Road / The Manchester. Gramsford lodge is het groene gebouw naast, maar de ene naar de Manchester pub.