X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Globetrotter Hostel

Aleja (Avenue) Wyzwolenia 10/127, Warschau, Polen

Kaart & Route


82%Klassement

  • 84%Waarde voor uw geld
  • 84%Beveiliging
  • 78%Plaats
  • 82%Personeel
  • 78%Sfeer
  • 84%Properheid
  • 82%Faciliteiten

Vertaald door Google Gaande van Plac Zbawiciela kunt u de Globetrotter Hostel vinden aan de linkerkant van Aleja Wyzwolenia. Kijk maar naar de 3 e deur van de lange huurkazerne. Er is een lift in het gebouw aan uw linkerhand!

uit Dworzec Centralny, het centraal station van Warschau:

met de bus:
# 131 - van het busstation (Dworzec Centralny) die naast het station zijn er 4 bushaltes aan de "Metro Politechnika" bushalte.
# 501 & 519 - van het busstation zijn er 3 haltes naar de "Metro Politechnika" bushalte.
S nachts de bussen N37 en N81 vertrekken vanaf het Centraal Station bus terminal. Kijk maar naar de halte "Metro Polytechnische" en vergeet niet dat 's nachts bussen stopt alleen op aanvraag.

met de tram:
# 10 - de halte is op Al. Jana Pawla II (gaan door de metro vanaf het station look voor de richting "Mokotow"), zijn er 4 haltes naar "Metro Politechnika" tramhalte

Als u wilt een wandeling te maken stellen wij voor gaan langs Aleje Jerozolimskie en dan draaien rechtsaf de ul. Marszalkowska Loop tot je Plac Zbawiciela bereiken. Dan moet je links de Aleja Wyzwolenia te zetten. De wandeling duurt ongeveer 20 minuten

van Chopin Airport (WAW) luchthaven van Warschau:

met de bus:
# 188 - Deze bus brengt u van het busstation op de luchthaven om "Marszalkowska" halte waar u moet uitstappen. Het duurt ongeveer 22 minuten (niet inclusief zwaar verkeer). Als je uit loop gewoon de trap op en sla rechtsaf. Loop dan naar Plac Zbawiciela en sla rechtsaf.