Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Glenogra Guesthouse

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Plaats

64 Merrion Road, Ballsbridge

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Vanaf de luchthaven van Dublin

neem de Aircoach naar het Four Seasons hotel in Ballsbridge. Glenogra ligt op 150 meter van halte.
Dichtstbijzijnde treinstation Sandymount. Buslijn 7 tot Ballsbridge.

Vanuit Dublin City Centre

Passen Trinity College aan uw linkerhand, verder op Nassau Street, Merrion Square, recht op Mount St, dan is het passeren van de Old School House Hotel aan uw linkerhand, op Northumberland Road, dan passeren Premier Hotel aan uw linkerhand. Glenogra is een verdere 800 meter van Jurys aan uw linkerhand, tegenover het Four Seasons Hotel. Meer gedetailleerde routebeschrijving van de luchthaven, westen en zuiden op aanvraag beschikbaar.

N7 & (N4) naar Glenogra

Rijden op de snelweg M7 en N7 vierbaansweg volg de borden naar Dublin en City Centre, uiteindelijk zul je het licht tracks aan uw rechterhand het spoor hebben.
Ga rechtdoor voor City Centre en de weg zal enkele rijstrook weer geworden. Volg de borden naar het centrum en rijdt u door een gebied dat bekend staat als Inchicore.
Blijven rijden waar u een bord waar je naar links te houden zullen zien. Bij de verkeerslichten rechtsaf voor City Centre.

** Als de reis van Galway N4 volgen vanaf hier. **

U bent nu naderen Junction 63, bij de rotonde, richting J62 je volgen, door te draaien met de rechtermuisknop op de rotonde (in de linker rijstrook te houden) en dan meteen linksaf.
Bij J62, rechtdoor tot J59, waar u de borden naar Ballsbridge te volgen, door het houden van links met het kanaal aan uw linkerhand.
Blijf rechtdoor rijden tot u J52 bereiken. Hier gaat u rechtsaf voor Ballsbridge R118.
Volgende lichten je Jurys Hotel aan uw linkerhand, rechtdoor langs de AIB Bank aan uw linkerhand, door middel van verlichting en we zijn aan uw linkerhand op 64, tegenover het Four Seasons Hotel. Als je ziet Bewleys Hotel u te ver zijn gegaan.

N11 (Wexford te Glenogra)

Je pikt de vierbaansweg in Kilmacanogue (Avoca Handweavers) en volgt u de borden naar Dublin. Je zal uiteindelijk doorgeven aan uw rechterhand het Montrose Hotel. Krijgen in rechter rijstrook en bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf de Nutley passeren Vincent's Hospital aan uw rechterhand.
Bij de verkeerslichten linksaf Merrion Road en bij de 3e lichten u Bewleys Hotel aan uw linkerhand. We zijn ongeveer 100 meter door de lampjes op uw rechterhand, tegenover Four Season's Hotel.

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.