X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Glenogra Guesthouse

64 Merrion Road, Ballsbridge, Dublin, Ierland

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google Van Dublin Airport

neem de Aircoach naar het Four Seasons hotel in Ballsbridge. Glenogra ligt op 150 meter van halte.
Dichtstbijzijnde treinstation Sandymount. Buslijn 7 tot Ballsbridge.

Vanuit Dublin City Centre

Passing Trinity College aan uw linkerhand, verder op de Nassau Street, Merrion Square, rechtdoor naar Mount St, dan is het passeren van de Old School House Hotel aan uw linkerhand, op Northumberland Road, dan passeren Jurys Hotel aan uw linkerhand. Glenogra is een verdere 800 meter van Jurys aan uw linkerhand tegenover het Four Seasons Hotel. Meer gedetailleerde routebeschrijving van de luchthaven, westen en zuiden op aanvraag beschikbaar.

N7 & (N4) naar Glenogra

Rijden op snelweg M7 en N7 vierbaansweg volg de borden naar Dublin en City Centre, uiteindelijk zul je de light rail tracks aan uw rechterhand.
Ga rechtdoor voor City Centre en weg zal enkele rijstrook weer geworden. Volg de borden naar het centrum en rijdt u door een gebied dat bekend staat als Inchicore.
Blijven rijden waar je een bord waar je naar links te houden zal zien. Bij de verkeerslichten rechtsaf voor City Centre.

** Als de reis van Galway N4 volgen vanaf hier. **

U bent nu bijna Junction 63, bij de rotonde, volgt u de borden voor J62, door te draaien op de rotonde rechtsaf (in de linker rijstrook te houden) en vervolgens direct links.
Bij J62, rechtdoor naar J59, waar u de borden naar Ballsbridge, door het houden van links met het kanaal aan uw linkerhand.
Blijf rechtdoor rijden tot u J52 bereiken. Hier gaat u rechtsaf voor Ballsbridge R118.
Vervolgens gaat u hebt Jurys Hotel aan uw linkerhand, rechtdoor langs de AIB Bank aan uw linkerhand, door lichten en we zijn aan uw linkerhand op 64, tegenover het Four Seasons Hotel. Als je ziet Bewleys Hotel u te ver zijn gegaan.

N11 (Wexford naar Glenogra)

Je pikt de vierbaansweg in Kilmacanogue (Avoca Handweavers) en volgt u de borden naar Dublin. Je zal uiteindelijk passeert aan uw rechterhand het Montrose Hotel. Stap in rechter rijstrook en bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf Nutley passeren Vincent's Hospital aan uw rechterhand.
Bij de verkeerslichten linksaf de Merrion Road en bij de 3e lichten u Bewleys Hotel aan uw linkerhand. We zijn ongeveer 100 meter door de lampjes op uw rechterzijde, tegenover Four Season's Hotel.