X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Glenogra Guesthouse

64 Merrion Road, Ballsbridge, Dublin, Ierland

Kaart & Route


100%Klassement

  • 100%Waarde voor uw geld
  • 100%Beveiliging
  • 100%Plaats
  • 100%Personeel
  • 100%Sfeer
  • 100%Properheid
  • 100%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf de luchthaven van Dublin

neem de Aircoach naar het Four Seasons hotel in Ballsbridge. Glenogra ligt op 150 meter van halte.
Dichtstbijzijnde treinstation Sandymount. Buslijn 7 tot Ballsbridge.

Vanuit Dublin City Centre

Passen Trinity College aan uw linkerhand, verder op Nassau Street, Merrion Square, recht op Mount St, dan is het passeren van de Old School House Hotel aan uw linkerhand, op Northumberland Road, dan passeren Premier Hotel aan uw linkerhand. Glenogra is een verdere 800 meter van Jurys aan uw linkerhand, tegenover het Four Seasons Hotel. Meer gedetailleerde routebeschrijving van de luchthaven, westen en zuiden op aanvraag beschikbaar.

N7 & (N4) naar Glenogra

Rijden op de snelweg M7 en N7 vierbaansweg volg de borden naar Dublin en City Centre, uiteindelijk zul je het licht tracks aan uw rechterhand het spoor hebben.
Ga rechtdoor voor City Centre en de weg zal enkele rijstrook weer geworden. Volg de borden naar het centrum en rijdt u door een gebied dat bekend staat als Inchicore.
Blijven rijden waar u een bord waar je naar links te houden zullen zien. Bij de verkeerslichten rechtsaf voor City Centre.

** Als de reis van Galway N4 volgen vanaf hier. **

U bent nu naderen Junction 63, bij de rotonde, richting J62 je volgen, door te draaien met de rechtermuisknop op de rotonde (in de linker rijstrook te houden) en dan meteen linksaf.
Bij J62, rechtdoor tot J59, waar u de borden naar Ballsbridge te volgen, door het houden van links met het kanaal aan uw linkerhand.
Blijf rechtdoor rijden tot u J52 bereiken. Hier gaat u rechtsaf voor Ballsbridge R118.
Volgende lichten je Jurys Hotel aan uw linkerhand, rechtdoor langs de AIB Bank aan uw linkerhand, door middel van verlichting en we zijn aan uw linkerhand op 64, tegenover het Four Seasons Hotel. Als je ziet Bewleys Hotel u te ver zijn gegaan.

N11 (Wexford te Glenogra)

Je pikt de vierbaansweg in Kilmacanogue (Avoca Handweavers) en volgt u de borden naar Dublin. Je zal uiteindelijk doorgeven aan uw rechterhand het Montrose Hotel. Krijgen in rechter rijstrook en bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf de Nutley passeren Vincent's Hospital aan uw rechterhand.
Bij de verkeerslichten linksaf Merrion Road en bij de 3e lichten u Bewleys Hotel aan uw linkerhand. We zijn ongeveer 100 meter door de lampjes op uw rechterhand, tegenover Four Season's Hotel.