X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Germany Hostel

Block -D-6F/D2,Chung King Mansion, 36-44 Nathan Road, Kowloon, Hong Kong, Hong Kong

Kaart & Route


78%Klassement

  • 82%Waarde voor uw geld
  • 76%Beveiliging
  • 87%Plaats
  • 81%Personeel
  • 68%Sfeer
  • 78%Properheid
  • 75%Faciliteiten

Vertaald door Google Ter herinnering: In Chung King Mansion, zijn er vijf blokken (A, B, C, D en E); we zijn in Blok D 10th Floor!
Locatie gids:

1 Airport Bus:. Luchthaven bus is de meest populaire methode om Chungking Mansions. De Airbus Station is gelegen nabij Hall B op de aankomsthal niveau (niveau 5) van Hong Kong International Airport. Vind de bus staan ​​voor A21 Airport Hung Hom KCR-station Route. U krijgt een kaart van de terminal te zien. Er is meestal een line-up van ongeveer 10. De bus vertrekt ongeveer elke 10-15 minuten. Een tarief is HK $ 33. Als je op de bus, moet u eerst uw bagage veilig te vinden dan een sit op het lagere niveau. In 40 -90 minuten (afhankelijk van het verkeer) bereikt u de bushalte No.14 - Midden Road, Nathan Road. (1 zijnde de luchthaven). Omdat de service tijd van A21 is 5:00-23:59, kunt u N21 bus naar de luchthaven te gebruiken op dezelfde plaats en stoppen bij dezelfde bushalte als u aankomst Hong Kong na 00:00.

Zodra je uit de bus, de rug weg, het duurt ongeveer 30 seconden te voet. U kunt de ingang Chung King Mansions voorzijde aan uw rechterhand. U ziet het grote tv-scherm te plakken zien op de muur van Chungking Mansions. Wanneer u ervoor dat u bij Chung King Mansions, wandeling in de Blok D (net dicht bij de hoofdingang Chungking Mansions zijn). U kunt twee lift te zien, neemt de linker zijde een, (halte oneven nummers verdieping), drukt u op de knop 10e verdieping, wanneer u uit, sla rechtsaf en u ziet onze receptie moet worden binnen uw zicht.