X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Germany Hostel

Block -D-6F/D2,Chung King Mansion, 36-44 Nathan Road, Kowloon, Hong Kong, Hong Kong

Kaart & Route


73%Klassement

  • 77%Waarde voor uw geld
  • 68%Beveiliging
  • 91%Plaats
  • 79%Personeel
  • 63%Sfeer
  • 70%Properheid
  • 64%Faciliteiten

Vertaald door Google Ter herinnering: In Chung King Mansion, zijn er vijf blokken (A, B, C, D en E); we zijn in Blok D 10th Floor!
Locatie gids:

1 Airport Bus:. Luchthaven bus is de meest populaire methode om Chungking Mansions. De Airbus Station is gelegen nabij Hall B op de aankomsthal niveau (niveau 5) van Hong Kong International Airport. Vind de bus staan ​​voor A21 Airport Hung Hom KCR-station Route. U krijgt een kaart van de terminal te zien. Er is meestal een line-up van ongeveer 10. De bus vertrekt ongeveer elke 10-15 minuten. Een tarief is HK $ 33. Als je op de bus, moet u eerst uw bagage veilig te vinden dan een sit op het lagere niveau. In 40 -90 minuten (afhankelijk van het verkeer) bereikt u de bushalte No.14 - Midden Road, Nathan Road. (1 zijnde de luchthaven). Omdat de service tijd van A21 is 5:00-23:59, kunt u N21 bus naar de luchthaven te gebruiken op dezelfde plaats en stoppen bij dezelfde bushalte als u aankomst Hong Kong na 00:00.

Zodra je uit de bus, de rug weg, het duurt ongeveer 30 seconden te voet. U kunt de ingang Chung King Mansions voorzijde aan uw rechterhand. U ziet het grote tv-scherm te plakken zien op de muur van Chungking Mansions. Wanneer u ervoor dat u bij Chung King Mansions, wandeling in de Blok D (net dicht bij de hoofdingang Chungking Mansions zijn). U kunt twee lift te zien, neemt de linker zijde een, (halte oneven nummers verdieping), drukt u op de knop 10e verdieping, wanneer u uit, sla rechtsaf en u ziet onze receptie moet worden binnen uw zicht.