X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Germany Hostel

Block -D-6F/D2,Chung King Mansion, 36-44 Nathan Road, Kowloon, Hong Kong, Hong Kong

Kaart & Route


69%Klassement

  • 69%Waarde voor uw geld
  • 73%Beveiliging
  • 80%Plaats
  • 78%Personeel
  • 56%Sfeer
  • 65%Properheid
  • 63%Faciliteiten

Vertaald door Google Ter herinnering: In Chung King Mansion, zijn er vijf blokken (A, B, C, D en E); we zijn in Blok D 10th Floor!
Locatie gids:

1. Airport Bus: Luchthaven bus is de meest populaire methode om Chungking Mansions te krijgen. De Airbus Station is gelegen nabij Hall B op de Aankomsthal niveau (niveau 5) van Hong Kong International Airport. Vind de bus staan ​​voor A21 Airport Hung Hom KCR Station Route. U krijgt een kaart van de terminal te zien. Er is meestal een line-up van ongeveer 10. De bus vertrekt ongeveer om de 10-15 minuten. Een tarief is HK $ 33. Wanneer u op de bus, moet u eerst uw bagage te beveiligen dan vindt een zitten op het lagere niveau. In 40 -90 minuten (afhankelijk van het verkeer) komt u bij de Bus Stop No.14 - Midden Road, Nathan Road. (1e zijnde de luchthaven). Omdat de dienst de tijd van de A21 is 05: 00-23: 59, kunt u N21 bus naar de luchthaven te gebruiken op dezelfde plaats en stoppen bij dezelfde bushalte als u aankomst Hong Kong na 00:00 uur.

Zodra je uit de bus, draai de achterkant weg, het duurt ongeveer 30 seconden te voet. U kunt de ingang Chung King Mansions aan uw rechterhand zien. U ziet het grote tv-scherm te plakken zien op de muur van Chungking Mansions. Wanneer u ervoor dat u bij Chung King Mansions, wandeling in de Blok D (net dicht bij de Chungking Mansions voorste ingang). U kunt twee lift te zien, neemt u de linkerkant een, (halte oneven nummers verdieping), druk op de knop de 10e verdieping, wanneer u uit, sla rechtsaf en u ziet onze receptie moet worden binnen uw zicht.