X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Garoa Hostel

Rua Guaiçuí, 72, Sao Paulo, Brazilië

Kaart & Route


87%Klassement

  • 90%Waarde voor uw geld
  • 84%Beveiliging
  • 86%Plaats
  • 88%Personeel
  • 88%Sfeer
  • 88%Properheid
  • 86%Faciliteiten

Vertaald door Google Guarulhos

Met de bus en metro: Kijk naar tekenen van de pendelbus van de luchthaven bij hoofduitgang van de luchthaven. Bussen vanaf daar zal je af bij Tatuape metro (rode lijn), en vanaf daar moet je de metro nemen (stoppen bij Republica om lijnen te schakelen) om Faria Lima Station op de gele lijn.

De Garoa Hostel is het slechts 250 meter van de Faria Lima station. Bij het verlaten van het station, ga naar de uitgang ligt aan uw rechterhand en loop naar de kerk richting, aan de voorkant ervan, zal je een straat (Fernão Dias Street) te zien aan uw rechterhand. Het is niet de straat aan de kerk kant! Loop een plein en draai naar links bij Guaiçui Street. De Garoa Hostel is het op de rechterkant in dezelfde straat, op nummer 72. De gehele reis duurt ongeveer 1: 10 uur en kost R $ 9,00.
Transfer bij ons geboekt: R $ 140 voor maximaal 3 personen (50min)

Met de taxi: ongeveer R $ 150 (50min)

Congonhas

Met de bus: Verlaat de luchthaven en loop naar rechts naar de eerste bushalte. Neem de 576M-10 bus (deze rijdt elke 10 minuten) die u zal nemen om Faria Lima Av in ongeveer 1 uur. Uitstappen bij Faria Lima Av, naast het metrostation en loop naar het hostel, dat is 250 meter vanaf daar: Bij het verlaten van het station, ga naar de uitgang ligt aan uw rechterhand en loop naar de kerk richting, in de voorkant van het, je zal een straat (Fernão Dias Street) te zien aan uw rechterhand. Het is niet de straat aan de kerk kant! Loop een plein en draai naar links bij Guaiçui Street. De Garoa Hostel is het op de rechterkant in dezelfde straat, op nummer 72.
Het hostel ligt aan de rechterkant. (1u / R $ 3,50)

Met de taxi: 30min / R $ 40,00

Viracopos

Door intercity bus en metro: Neem de Intergemeentelijke bus naar Tiete Bus Station. Vanaf daar neemt u de metro naar Faria Lima metrostation, dat is 250 meter vanaf daar: bij het verlaten van het station, loop naar links en sla linksaf op Martim Carrasco Street. Loop een blok, rechts afslaan op Fernão Dias straat en vervolgens de eerste links op Guaiçuí Street. Het hostel ligt aan de rechterkant. (2h / R $ 20,50)

Tiete Bus Station

Met de metro: Neem de metro naar Luz Station en zet lijnen van blauw naar geel naar Faria Lima metro station, dat op 250 meter van het hostel: Bij het verlaten van het station, ga naar de uitgang ligt aan uw rechterhand en loop naar de kerk richting, aan de voorkant ervan, zal je een straat (Fernão Dias Street) te zien aan uw rechterhand. Het is niet de straat aan de kerk kant! Loop een plein en draai naar links bij Guaiçui Street. De Garoa Hostel is het op de rechterkant in dezelfde straat, op nummer 72. (35min / R $ 3,50)

Met de taxi: 30min / R $ 55,00

Barra Funda Busstation

Met de metro: Neem de metro naar Republica Station, waar je moet schakelen naar de gele lijn naar Faria Lima metro station te krijgen. Het hostel ligt op 250 meter van zijn: bij het verlaten van het station, loop naar links en sla linksaf op Martim Carrasco Street. Loop een blok, rechts afslaan op Fernão Dias straat en vervolgens de eerste links op Guaiçuí Street. Het hostel ligt aan de rechterkant. (30min / R $ 3,50)
Met de taxi: 30min / R $ 40,00