X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Garden Inn

No.7 Wenmiao Alley, Beimen Street, Old Town, Lijiang, China

Kaart & Route


83%Klassement

  • 83%Waarde voor uw geld
  • 81%Beveiliging
  • 93%Plaats
  • 94%Personeel
  • 82%Sfeer
  • 75%Properheid
  • 75%Faciliteiten

Vertaald door Google No.7 Yishang Wenming Village, Wuyi Street, Old Town District, Lijiang, Yunnan
Ons adres in Chinees:
云南省 丽江 市古城区五一街义尚文明村7号(古城区金虹路北门坡武警支队路口进古城50米左手边15米紫藤 花园 客栈)

Wandelen
Als je op het waterrad (bij de KFC, aan de rand van de oude en nieuwe stad), moet je naar het zuiden langs het water kanaal richting Sifang Square (volg de borden).


Van Sifang Square, moet je het oosten langs Wuyi Street (weg van de kleine heuvel) voor een paar minuten, tot 50m nadat je langs alle winkels. Wuyi Street verandert in Wenming Lane.

Vanaf de luchthaven:
Neem de shuttlebus (er is slechts een bus) van de luchthaven en stap uit bij de laatste halte. Dan krijg je een taxi naar Beimen Po Wujingzhidui (北 门 坡 武警 支队 望 古城 客栈 对面 路口) stapt u uit bij de oude stad. Loop van de oude straat flansen daarna rechtsaf. Lopen voor 20m en je zult ons vinden. Vanaf het vliegveld naar het hostel met de taxi naar zal 80-100YUAN kosten.

Wij bieden airport pick-up (dienst met compensatie), plz e-mail of bel ons

Vanaf het treinstation:
Neem No.4 bus en stap uit bij Guchengkou (古城 口) neem dan No.2 bus stapt u uit bij Wujingzhidui (武警 支队) naar de oude stad te gaan. Loop de straat, maken de eerste bocht naar links rechts rechtdoor voor 20m en u vindt ons Of neem No.18 uitstappen bij Bailong Guangchang (白龙 广场) dan nemen No.2 bus stapt u uit bij Wujingzhidui (武警 支队);. Derde optie is dat je kunt Min-busje, die aan de rechterkant uitgang die 10yuan/person gekost; Met de taxi zal
Kosten 40yuan in een dag tijd, 50yuan in de vroege ochtend of laat in de nacht.

Van het busstation: Met de taxi naar het hostel zal 10yuan/taxi kosten
Van Long Distance Bus Station: Neem No.11 bus en stap uit bij Guchengkou (古城 口) vervolgens transfer naar No.2 bus, Van de Express Bus Station: naar de overkant van de straat en nemen No.13 bus.and uitstappen bij Wujingzhidui (武警 支队). Draai naar de oude stad, langs de straat, dan rechtsaf, loop voor 20m en je zult ons vinden.


Als je een taxi te krijgen dan kunt u ons bellen en wij zullen uitleggen aan de bestuurder hoe kom naar ons hostel. dit zal je reis een stuk makkelijker maken.