X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Fusion Prague

Kaart & Route


87%Klassement

  • 88%Waarde voor uw geld
  • 92%Beveiliging
  • 100%Plaats
  • 76%Personeel
  • 80%Sfeer
  • 88%Properheid
  • 84%Faciliteiten

Vertaald door Google Adres: Panska 9, 110 00, Praha 1, Tsjechië

Het hotel is gelegen op de hoek van Panska en Jindrisska straat.

* Vanaf het centraal station (Hlavni): *
Zodra u stap uit het gebouw, sla rechtsaf en loop door het park, in 2 minuten heeft u de tramhalte 'Hlavni' bereiken. Trams gaan beide manieren, steek de weg over en neem de tram No.9 naar beneden in de richting van het kruispunt. Het is slechts 1 tramhalte, stap uit bij het station genaamd Jindrisska. Loop rechtdoor rechts stoep, naar aanleiding van de tramlijnen in 2 minuten je zult Fusion Praag te zien op de hoek.

* Vanaf het Holesovice treinstation (Nadrazi Holesovice): *
Neem de metro, richting HAJE. Stap uit bij Vltavská (slechts een halte). Zodra je buiten komt, is er een tramhalte. Neem tram 3 richting Sídliště Modrany. Stap uit bij Jindřišská (de 5e halte). Loop rechtdoor rechts stoep, naar aanleiding van de tramlijnen in 2 min u fusion hotel zien op de hoek.

* Vanaf het busstation Florenc: *
Florenc is het centrale busstation, met aankomst en vertrek voor de meeste trajecten waarin Student Agency, Eurolines, OrangeWays, Bohemian Lines en meer.
Stap uit de bus station, slaat u linksaf, krijgen in de tunnel en gebruik de poort Sokolovská om eruit te komen, blijven lopen rechtdoor naar de belangrijkste straat met trams langs op (Sokolovská). Cros deze straat en neem tram 24, richting Kubanske NAMESTI (de 3e halte). Loop rechtdoor rechts stoep, naar aanleiding van de tramlijnen in 2 min u fusion hotel zien op de hoek.

* Van de Na Knížecí Bus Station: *
Verkrijg de tram nr. 14, richting Vozovna Kobylisy, uitstappen bij Jindřišská (de 8e halte), loop terug de straat, in 2min u Fusion Praag te zien op de hoek aan de overkant.


* Vanaf de Praagse-Ruzyně: *
De Prague-Ruzyne Airport ligt op ongeveer 30 minuten van het centrum van de stad - afhankelijk van het verkeer.
Neem bus 119 naar de laatste halte Dejvicki. Ga naar beneden in de ondergrondse en op de trein richting HOSTIVAR. Stap uit bij MUSTEK (de 4e halte). Stap uit bij Mustek en volg de richting Vaclavske, als je eenmaal voorbij zijn, gebruik dan de afslag Jindřišská Ulice. Loop rechtdoor langs de linker trottoir en in 3min bereikt u Fusion Praag.

Luchthaven transfer kan geregeld worden op aanvraag, indien u geïnteresseerd bent kunt u contact met ons opnemen.