X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Fusion Prague

Kaart & Route


74%Klassement

  • 60%Waarde voor uw geld
  • 60%Beveiliging
  • 80%Plaats
  • 40%Personeel
  • 100%Sfeer
  • 100%Properheid
  • 80%Faciliteiten

Vertaald door Google Adres: Panska 9, 110 00, Praha 1, Tsjechië

Het hotel is gelegen op de hoek van Panska en Jindrisska straat.

* Vanaf het centraal station (Hlavni): *
Zodra je uit het gebouw, sla rechtsaf en loop door het park, in 2 minuten heeft u de tramhalte 'Hlavni' te bereiken. Trams gaan beide manieren, steek de weg over en neem de tram No.9 naar beneden in de richting van het kruispunt. Het is slechts 1 halte, uitstappen bij het station genaamd Jindrisska. Loop rechtdoor de juiste bestrating, na de tramlijnen in 2 minuten je Fusion Praag te zien op de hoek.

* Vanaf het Holesovice treinstation (Nadrazi Holesovice): *
Neem de metro richting HAJE. Uitstappen bij Vltavská (slechts een halte). Zodra je buiten, er is een tramhalte. Neem tram 3 richting Sídliště Modrany. Uitstappen bij Jindřišská (de 5e halte). Loop rechtdoor de juiste bestrating, na de tramlijnen in 2 minuten je fusion hotel zien op de hoek.

* Van de Florenc busstation: *
Florenc is het centrale busstation, met aankomst en vertrek voor de meeste routes met Student Agency, Eurolines, OrangeWays, Bohemian Lines en nog veel meer.
Stap uit de bus station, slaat u linksaf, krijgen in de tunnel en gebruik de poort Sokolovska om eruit te komen, blijven lopen rechtdoor naar de hoofdstraat met trams langs op (Sokolovska). Cros deze straat en neem tram 24 richting Kubanske NAMESTI (de 3e halte). Loop rechtdoor de juiste bestrating, na de tramlijnen in 2 minuten je fusion hotel zien op de hoek.

* Van de Na Knížecí busstation: *
Klik hier voor de tram 14, richting Vozovna Kobylisy, uitstappen bij Jindřišská (de 8e halte), loop terug de straat, in 2min u Fusion Praag te zien op de hoek aan de overkant.


* Van Praag-Ruzyně Airport: *
De Praag-Ruzyně Airport ligt op ongeveer 30 minuten van het centrum van de stad - afhankelijk van het verkeer.
Neem bus 119 naar de eindhalte Dejvicki. Ga naar beneden in de ondergrondse en op de trein richting Hostivař. Uitstappen bij MUSTEK (de 4e halte). Stap uit bij Mustek en volg de richting Vaclavske, als je eenmaal voorbij zijn, gebruik maken van de afrit Jindřišská ULICE. Loop rechtdoor langs het linker trottoir en in 3 minuten bereikt u Fusion Praag.

Luchthaven transfer kan geregeld worden op aanvraag, indien u geïnteresseerd bent kunt u contact met ons op.