X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Funky Fes

60, Arset Lamdelssi - Bab Jdid - Fes Medina, Fez, Marokko

Kaart & Route


87%Klassement

  • 89%Waarde voor uw geld
  • 86%Beveiliging
  • 84%Plaats
  • 86%Personeel
  • 88%Sfeer
  • 89%Properheid
  • 87%Faciliteiten

Vertaald door Google We kunnen komen halen u op van het vliegveld vanaf het bus-of treinstation. De luchthaven pick-up kost 150 dirham (of 15 euro), ongeacht het aantal passagiers. De pick-up van het busstation of treinstation kost 5 euro voor maximaal 6 passagiers. Als u met de auto komt, kunt u een paar meter van het hostel parkeren.

Als u liever ons vinden op uw eigen, volg dan de gedetailleerde instructies hieronder. Pas op voor sommige mensen op de stations (met name het station), die zou kunnen proberen om u te overtuigen om naar een ander hotel, of misschien zelf bieden om te lopen met je mee naar ons hostel. Meestal hun doel is om geld te ontvangen van u.

Vanaf het vliegveld:
- Een taxi naar de medina: 150 dirhams voor maximaal 3 personen en 200 dirhams voor 4 personen of meer.
- Of de shuttle bus (buslijn 16). Deze bus stopt bij het treinstation en kost 20 dirham. (Zie de onderstaande instructies over hoe te komen van het station)

Vanaf het busstation:
- Aankomen met een Supratours bus: Deze bus brengt u het treinstation.
- Aankomen met een CTM bus: Deze bus brengt u naar het centrale busstation in de Ville Nouvelle. Hier kunt u een 'petit taxi' te nemen in de medina.
- Aankomst op het Gare Routiere: U kunt een 'petit taxi' te nemen in de medina.

Vanaf het treinstation:
- Een 'petit taxi' in de medina
- Of, buslijn 19 naar Plein Rcif. Eenmaal in Rcif, wandeling op Blvd. Mohammed Alaoui, voorbij de bioscoop Amal aan de linkerkant, totdat je aankomt bij apotheek Amine. Tegenover de apotheek, neem de trap omhoog. U loopt langs een Marokkaanse fontein aan uw rechterhand en een cyber cafe genaamd La Rose. Op de hoek ziet u een geel gebouw met blauwe bloempotten en een bord Funky Fes Hostel zien.

Hoe te bereiken door 'petit taxi' in de medina (van de trein of bus stations):
De taxirit mag niet meer kosten dan 15 dirham (er is een toeslag voor nachtritten). Gelieve aandringen op het gebruik van de meter. Vertel de chauffeur om naar Arset Lamdelssi straat door de poort Bab Jdid. Zeg hem te stoppen bij de 'hammam'. Vind de bakker op Arset Lamdelssi straat en rij door tot je aankomt bij een geel gebouw met blauwe bloempotten en een bord Funky Fes Hostel.