X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Friends Hostel Bucharest

Mircea Vulcanescu 114 (former Stefan Furtuna St.), Boekarest, Roemenië

Kaart & Route


89%Klassement

  • 90%Waarde voor uw geld
  • 94%Beveiliging
  • 82%Plaats
  • 98%Personeel
  • 88%Sfeer
  • 88%Properheid
  • 86%Faciliteiten

Vertaald door Google Ons adres is: Str. Mircea Vulcanescu (voormalige Stefan Furtuna) nr. 114, Sector 1, Boekarest.

Vanaf het treinstation (Station Gara de Nord), 5-10 minuten lopen:
- Zodra u de trein, richting het einde van het spoor, en waar de sporen uiteindelijk gewoon doorgaan op dezelfde richtingen langs de centrale hal te verlaten. Je komt in de voorkant van de hoofduitgang / entree van Gara de Nord: rechtsaf onder de hoge zuilen en ga je gang, langs de witing Street. Op het einde, moet je links op Plevnei St. te schakelen en vervolgens weer links op Mircea Vulcanescu (voormalige Stefan Furtuna St). Het hostel is het eerste huis aan de linkerkant. De hele wandeling zal zijn 5-10 minuten en het heeft geen zin om een ​​taxi of het openbaar vervoer te nemen.

Vanuit de Otopeni & Baneasa Airport:
1. Met de bus - er is de snelbus 780 (2 reizen ticket = 7RON), is het vertrek om de 15 minuten door de week en elke 30 minuten tijdens het weekend, van ongeveer 05:00 tot 23:00 U dient de bus te verlaten bij het Station Gara de Nord (dit is het belangrijkste treinstation in Boekarest). Vanaf daar heb je om te lopen naar het hostel, zoals hierboven beschreven in de paragraaf "Met de trein".

2. Met de taxi - Ik zou adviseren u om Fly taxi te nemen - het is beter dan elk ander aanbod van particuliere taxichauffeur. Als ze gebruik maken van de meter, dan is de totale kosten naar ons hostel moet ca.. 50RON van Otopeni en 20RON van Baneasa.
0040219494: Als u de mogelijkheid om een ​​taxi te bestellen vanaf een mobiele telefoon hebt, kunt u het nummer van de Taxi 2000 Company noemen.

Andere varianten:
Dicht naar het hostel, zijn er de stations van diverse het openbaar vervoer voertuigen:
- Bussen 123, 133 - uitstappen op station Mircea Vulcanescu of Plevnei
- Trolley-bussen: 62, 71, 85, 93, 96 - uitstappen op station Mircea Vulcanescu of Plevnei (afhankelijk van de richting die je vandaan komt).
- Metro Stations: Eroilor of Gara de Nord (zie de kaart voor een routebeschrijving naar het hostel).

Heb een goede reis en zie je binnenkort!