X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Friendly Gecko Guesthouse

Africana / White Sands, P.O. Box 35936, Dar es Salaam, Tanzania

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google Adres:
Africana / White Sands,
PO Box 35936,
Dar es Salaam

Onze Guest House is gelegen buiten de down-stad Dar es Salaam in het Africana District. Het is zeer dicht bij de bekende White Sands gebied waar de boten voor toeristen op weg gaat naar Mbudya Island. Er zijn een aantal redenen waarom we de voorkeur aan buiten het centrum: We willen ruimte, veel 'groene' om ons heen en geen ruis of smog hebben. Bovendien zijn we heel dicht bij ons weeshuis.

Voor meer informatie neem een ​​kijkje op onze website www.friendlygecko.com of stuur ons een bericht.

Vanaf de luchthaven duurt ca.. 30min met de auto naar ons pension (afhankelijk van het verkeer). Wij adviseren alle gasten een taxi nemen, Bajaj (low cost vervoer) of te krijgen opgepikt door een van onze medewerkers direct bij de luchthaven.

Richting de auto: Volg de Old Bagamoyo Road richting White Sands. Bij de eerste rotonde bij de 'White Sands' teken linksaf. Dan slaat u rechtsaf de tweede ruwe weg (er is een bord met 'Viva Villa' erop).

Als u problemen ondervindt bel onze manager (255 686 93 87 24) en ze kan de richting uit te leggen aan de taxichauffeur. Ook kunnen wij u ophalen op de luchthaven of busstation voor hetzelfde tarief als voor een taxi (vanaf het vliegveld TZS 40.000 of 25 USD).

Voor meer informatie neem een ​​kijkje op www.friendlygecko.com.