X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Four Courts Hostel

15/17 Merchants Quay, Christchurch (Adjacent to Temple Bar), Dublin, Ierland

Kaart & Route


85%Klassement

  • 84%Waarde voor uw geld
  • 86%Beveiliging
  • 88%Plaats
  • 90%Personeel
  • 82%Sfeer
  • 80%Properheid
  • 80%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het vliegveld:
Taxi: Er is een taxistandplaats buiten de aankomsthal. Het kost rond de 25.

Bus: Hop op de No 747 Bus direct buiten de luchthaven en vragen om te worden verhuurd uit bij Merchant's Quay. Het kost € 6. Hij zal je waarschijnlijk laten op Ushers Quay, die is net voorbij ons hostel. Wanneer je uit de bus, sla linksaf en loop terug naar het hostel voorbij de verkeerslichten.

Er is ook een 24-uurs busdienst, de Aircoach Express Bus, dat brengt u naar O'Connell street voor € 7.

Een goedkopere optie is de reguliere bus # 41 of # 16A die u zal dalen bij O'Connell Street. Deze bus kost € 2,20. U kunt dan de Luas (tram) van Abbey straat recht naar beneden naar de Four Courts halte. Steek de rivier over en je ons moet zien.
Als alternatief zal een korte wandeling langs de rivier van O'Connell street u ook naar ons.

Lopen van O'Connell Bridge:
Sla rechtsaf na de brug, zodat de rivier is aan uw rechterhand. Loop langs de rivier totdat je bent geslaagd voor vier bruggen. Zodra u de 4e brug passeren we zult u op uw linkerkant, halverwege tussen het en de volgende brug. Er is een groot bord, zodat u niet missen.

Vanaf het busstation: De nummer 90 zal kosten slechts € 1,10, of een taxi kost rond de € 6. U kunt ook de Luas (tram) (€ 1,50) en stap uit bij The Four Courts stop.We liggen aan de overkant van de rivier.

Vanaf het treinstation: De nummer 90 rijdt tussen beide Heuston en Connolly Stations en het recht voor onze deur passeert! De tram rijdt ook tussen Heuston en Connolly, maar je moet de rivier oversteken van The Four Courts halte.

Van The Dublin haven: Buiten de poort die u kunt krijgen No 53 of 53A Bus die zal u in het centrum van de stad, op korte loopafstand van de Four Courts Hostel. Als u rijdt volgt u de borden naar het centrum, dat zal leiden u naar de zuidelijke oever van de rivier de Liffey, passeren vier verkeersbruggen en we zijn aan de linkerkant!

Een goede optie voor grote groepen is om ons te vragen om te zorgen voor een prive minibus naar u te verzamelen en drop je op onze deur. Dit kost € 8 per persoon of 15 € heen-en terugreis.

Het krijgen van het hostel naar het vliegveld:
Heb je een belachelijk vroege vlucht van Dublin?
We hebben een Airport pendelbus die vertrekt vanaf ons hostel elk uur van 03:30-06:30.
Reis duurt 30 minuten en kost € 7 per persoon.
Kostbare slaaptijd gered! Yaaahh.