X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Floripa Surf Hostel

Servidão Ieda Maria Luz da Costa 190, Campeche, F, Florianopolis, Brazilië

Kaart & Route


91%Klassement

  • 93%Waarde voor uw geld
  • 90%Beveiliging
  • 90%Plaats
  • 98%Personeel
  • 95%Sfeer
  • 88%Properheid
  • 83%Faciliteiten

Vertaald door Google Met de bus: U moet gaan naar het busstation in Rio Tavares (Tirio) waar je de bus moet halen voor Campeche (# 462), krijgen dan uit bij de laatste halte op Pequeno Principe Avenue, net voor het bereiken van het strand. Loop naar de zee en neem de eerste straat rechts, dat heet Rua das Corticeiras. Na ongeveer 500 meter en sla linksaf bij de 4th Street, naar het strand, op de servido Ieda Maria Luz da Costa, de voormalige Rua dos Carijs do Sul. Wij zijn gevestigd op het einde, nummer 190.

Met de auto: Aangekomen in Campeche belangrijkste straat genaamd Pequeno Prncipe, moet u gaan naar het strand en sla rechtsaf bij de laatste straat voor het bereiken van het strand, genaamd Corticeiras, die parallel loopt aan de zee is. Het invoeren van deze straat je moet blijven voor ongeveer 500 meter en neem de 4e straat links, naar het strand, dit is onze straat, servido Ieda Maria Luz da Costa, voorheen bekend als Carijs do Sul, in veel locators en GPS je vind het nog steeds met die naam. Bij de ingang van de straat is er een teken voor Floripa Surf Hostel. Ons nummer is 190, we zijn op de rechterkant van de straat.

Met de bus: U moet gaan naar het busstation in Rio Tavares (Tirio) waar je de bus moet halen voor Campeche (# 462), krijgen dan uit bij de laatste halte op Pequeno Principe Avenue, net voor het bereiken van het strand. Loop naar de zee en neem de eerste straat rechts, dat heet Rua das Corticeiras. Na ongeveer 500 meter en sla linksaf bij de 4th Street, naar het strand, op de servido Ieda Maria Luz da Costa, de voormalige Rua dos Carijs do Sul. Wij zijn gevestigd op het einde, nummer 190.