X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Florida Hostel & Hotel

Vico Primo Rota, Sorrento, Italië

Kaart & Route


85%Klassement

  • 86%Waarde voor uw geld
  • 92%Beveiliging
  • 75%Plaats
  • 87%Personeel
  • 79%Sfeer
  • 90%Properheid
  • 86%Faciliteiten

Vertaald door Google De 'Florida' is gelegen in het hart van de kust van Sorrento, in een traditionele Zuid-Italië kleine straat, weg van het drukke verkeer en de wegen.

Loopafstanden:
Bus Stop naar de haven / Sorrento Centrum: 2 minuten;
Strand van La Marinella: 5 min .;
Treinstation: 10/15 min.

Goede prijs / kwaliteit restaurants en pizzeria in de omgeving.

Routebeschrijving:
MET DE TREIN
Het duurt ongeveer een uur rijden van Piazza Garibaldi in Napels 'Or' Stazione Centrale 'naar Sorrento te bereiken.
Vang de lokale trein (Circumvesuviana) vind je op de onderste verdieping van het station en kijk voor de lijn Napoli - Sorrento (richting Sorrento). Stap uit bij de laatste halte en neem de trappen naar het station, kom je op de hoofdweg "Corso Italia 'met een plein' Piazza Lauro 'voor je. Vanaf hier kunt u besluiten om ons bereiken Walking (ongeveer 10 min.) Of met de bus (treinticket nog geldig).
Lopen: met het station op uw rug, draait u rechtsaf en beginnen lopen op de Corso Italia in dezelfde auto's richting. Op het kruispunt, rechtdoor op de Corso Italia. Na 500 mt. linksaf in een klein straatje met de naam 'Vico Primo Rota' (net voor het Hotel Girasole), loop naar beneden en je zult Florida op de juiste te vinden.
Met de bus: met het station in de rug, op een steenworp aan uw rechterhand vindt de bushalte (tegenover Kontatto Bar). Het treinkaartje is geldig voor 3 uur en het is goed voor al het openbaar vervoer, inclusief de EAV BUS. Neem de lijn C of de lijn A, na een minuut, als je de Hotel Central aan de linker kant van de weg, bel dan de stop. Stap uit, langs de weg en sla linksaf in een klein straatje met de naam 'Vico Primo Rota' (net voor het Hotel Girasole), loop naar beneden en je zult Florida op de juiste te vinden.

MET DE AUTO
Welke richting je uit, neem de A3 Napoli - Salerno.
Volg de route Salerno / Reggio Calabria - Penisola Sorrentina zover Castellammare di Stabia afrit. Rij langs de SS 145 en gaan door Vico Equense, Meta di Sorrento, Sorrento en S. Agnello. Volg de hoofdweg "Corso Italia ', langs de kerk van S.Agnello en laat het aan uw linkerhand, sla dan rechtsaf in de Via Crawford, na 500 m. slaat u linksaf in de Via Cocumella en je zult de Florida in een kleine straat aan de linkerkant (Vico Primo Rota) te vinden, net naast een 'Sorrento' decourated teken op straat muur.

Vanaf het vliegveld
Vanaf de luchthaven Napels Capodichino, dicht bij de afslag van aankomst, neem de bus (Curreri Viaggi bus) richting Sorrento en het aankomt op het treinstation van Sorrento. Vanaf daar volgt u de aanwijzingen die u hierboven vinden (met de trein).