X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Feetup Yellow Nest Hostel Barcelona

Passatge Regente Mendieta 5, Barcelona, Catalonia, Spanje

Kaart & Route


88%Klassement

  • 91%Waarde voor uw geld
  • 86%Beveiliging
  • 81%Plaats
  • 90%Personeel
  • 87%Sfeer
  • 88%Properheid
  • 89%Faciliteiten

Vertaald door Google Van Estacio del Nord busstation:
Neem de metro rode lijn (L1) in de richting van Hospital de Bellvitge, verandering op Placa de Sants, en neem de blauwe lijn (L5) in de richting van Cornella Centre. Stap uit bij Badal metrostation en volg de aanwijzingen zoals hieronder.

Van Sants Estació station:
Neem de metro blauwe lijn (L5) in de richting van Cornella Centrum en stap uit bij Badal metrostation en volg de aanwijzingen zoals hieronder.

Vanaf het vliegveld van Girona:
Neem de speciale bus naar het stadscentrum (reistijd is 1u20 en kost ongeveer 10). Het laat je op Estacio del Nord, het centrale busstation. Neem de metro rode lijn (L1) in de richting van Hospital de Bellvitge; verandering op Plaza de Sants en neem de blauwe lijn (L5) in de richting van Cornella Centrum en stap uit bij Badal station en volg de aanwijzingen zoals hieronder.

Vanaf El Prat, Barcelona Airport:
... Met de trein (de snelste optie):
Neem de trein naar station Sants (20 minuten). Eenmaal daar neemt u de metro blauwe lijn (L5) in de richting van Cornella en stap uit bij Badal station (het is twee haltes) en volg de aanwijzingen zoals hieronder.
... Door Aerobus:
Neem de Aerobus, die u direct brengt in het centrum van Barcelona in Plaza Catalunya, of u kunt ook stoppen bij Placa Espanya. Het is beter om te stoppen bij Placa Espanya, want het is dichter bij het hostel. Vanaf daar de metro rode lijn (L1) in de richting van Hospital de Bellvitge; verandering op Plaza de Sants en neem de blauwe lijn (L5) in de richting van Cornella Centre. Stap uit bij Badal metrostation en volg de aanwijzingen zoals hieronder.
Opmerking: De Aerobus gaat naar de luchthaven heeft een halte bij Sants Estacio, twee haltes van het hostel.

Vanaf Plaza Catalunya:
Neem de metro rode lijn (L1) in de richting van Hospital de Bellvitge; verandering op Plaza de Sants en neem de blauwe lijn (L5) in de richting van Cornella Centre. Stap uit bij Badal metrostation en volg de aanwijzingen zoals hieronder.

Van Badal Station:
Dit is een vier-minuten lopen als je de instructies volgen.
Eenmaal in het station, gaat u naar links via Carreras ik Candi exit. Het heeft twee deuren, krijgen de een aan uw rechterhand (Sortida Sants). Eenmaal op straat, loop rechtdoor naar de volgende hoek en sla rechtsaf naar Arizala Street. Na 100m kom je bij de Avenida Madrid, steek de straat over en loop de eerste kleine straat links. Dit is Passatge del Regente Mendieta, waar u vindt ons op N 5. Hier is het hostel!