Hostelworld.com

Feetup Garden House Hostel

Prijzen
kaart
Recensies
 • Waarde voor uw geld 9.0
 • Beveiliging 9.2
 • Plaats 7.7
 • Personeel 9.7
 • Sfeer 8.9
 • Properheid 9.3
 • Faciliteiten 9.0

Plaats

Calle d' Hedilla 58

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Van Estacio del Nord busstation:
Neem de rode lijn (L1) metro van de Arc de Triomf in de richting van Hospital de Bellvitge. Stap uit bij Catalunya station en over te brengen naar de groene lijn (L3). Uitstappen bij Valldaura station. Wanneer je uit het station, blijven lopen in dezelfde richting en sla rechtsaf bij de tweede straat, Calle dHedilla. Wij zijn op nummer 58, aan de linker kant.

Van Sants treinstation:
Neem de groene lijn (L3) metro in de richting van Trinitat Nova. Uitstappen bij Valldaura station. Wanneer je uit het station, blijven lopen in dezelfde richting en sla rechtsaf bij de tweede straat, Calle dHedilla. Wij zijn op nummer 58, aan de linker kant. Het is slechts 20 minuten! Het kost 2.

Vanaf luchthaven El Prat van Barcelona:
... Met de trein: Er is een trein van de luchthaven naar het centrum van de stad. Het duurt slechts 25 minuten. Als je een T-10 of T-dag (zie nuttige informatie hieronder) kunt u het gebruiken voor deze trein. Zo niet, dan kost het 2,60.
Je hebt twee opties. De snellere route is om uit de trein in Passeig de Gracia. Vanaf hier neemt u de metro lijn 3 in de richting van Trinitat Nova en stap uit in Valldaura Station.
De andere optie is om uit de trein in Barcelona Sants en vervolgens neemt u de metro lijn 3 in de richting van Trinitat Nova en dan uitstappen in Valldaura Station.
Wanneer je uit het station, blijven lopen op hetzelfde
richting en sla rechtsaf bij de tweede straat, Calle dHedilla. Wij zijn op nummer 58, aan de linker kant.

... Door Aerobus:
Buiten elke terminal vindt u een blauwe bus genaamd Aerobus, die brengt u naar het centrum van Barcelona te vinden. De reis duurt ongeveer 20 minuten en kost 5,30. Stap uit bij Plaza Catalunya en steek het centrale plein. Voor u is er een gebouw genaamd El Triangle en Caf Zürich. Tegenover Caf Zürich vindt u het metrostation zien waar u zal hebben om de groene lijn (L3) richting Trinitat Nova nemen. Uitstappen bij Valldaura station. Bij de uitgang, loopt in dezelfde zin verlaten van het station en sla rechtsaf bij de tweede straat (Calle d'Hedilla). Wij zijn op nummer 58, die zal worden op uw linkerhand.

... Met de taxi:
Een taxi nemen vanaf het vliegveld zal u rond 20 of 25 kosten, maar het hangt af van de taxichauffeur.

Nuttige informatie:
Er zijn verschillende soorten reizen kaarten die je kunt kopen, afhankelijk van hoe lang je verblijft in Barcelona. Een T-10 is 9,25 voor 10 ritten. De T-Dia is 6,95 voor een dag van onbeperkt reizen.

Een enkeltje kost 2 en u kunt overbrengen tussen stations binnen 1h15mins. Deze tickets zijn verkrijgbaar in metrostations, bus-terminals, loterij winkels, FCG stations en krantenwinkel kiosken.
Houd er rekening mee dat u de T-10 en T-Dia kunt gebruiken op de bus, metro's, treinen, Rodalies Renfe en op de nachtbus.
 • Waarde voor uw geld 9.0
 • Beveiliging 9.2
 • Plaats 7.7
 • Personeel 9.7
 • Sfeer 8.9
 • Properheid 9.3
 • Faciliteiten 9.0
Lees alle beoordelingen RESERVEER NU
Feetup Garden House Hostel Located at Calle d' Hedilla 58, , Barcelona.
Feetup Garden House Hostel
Spain
Barcelona Barcelona 08031 Calle d' Hedilla 58
90% 2743
41.4359220 2.1613132
Feetup Garden House Hostel
    Beschikbare Kamers

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om elke maand de beste hostelaanbiedingen en nieuws te ontvangen. U kunt uw lidmaatschap te allen tijde beëindigen.