X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Feetup Garden House Hostel

Calle d' Hedilla 58, Barcelona, Spanje

Kaart & Route


89%Klassement

  • 92%Waarde voor uw geld
  • 89%Beveiliging
  • 73%Plaats
  • 96%Personeel
  • 93%Sfeer
  • 91%Properheid
  • 90%Faciliteiten

Vertaald door Google Van Estacio del Nord busstation:
Neem de rode lijn (L1) metro van de Arc de Triomf in de richting van Hospital de Bellvitge. Stap uit bij Catalunya station en over te brengen naar de groene lijn (L3). Uitstappen bij Valldaura station. Wanneer je uit het station, blijven lopen in dezelfde richting en sla rechtsaf bij de tweede straat, Calle dHedilla. Wij zijn op nummer 58, aan de linker kant.

Van Sants treinstation:
Neem de groene lijn (L3) metro in de richting van Trinitat Nova. Uitstappen bij Valldaura station. Wanneer je uit het station, blijven lopen in dezelfde richting en sla rechtsaf bij de tweede straat, Calle dHedilla. Wij zijn op nummer 58, aan de linker kant. Het is slechts 20 minuten! Het kost 2.

Vanaf luchthaven El Prat van Barcelona:
... Met de trein: Er is een trein van de luchthaven naar het centrum van de stad. Het duurt slechts 25 minuten. Als je een T-10 of T-dag (zie nuttige informatie hieronder) kunt u het gebruiken voor deze trein. Zo niet, dan kost het 2,60.
Je hebt twee opties. De snellere route is om uit de trein in Passeig de Gracia. Vanaf hier neemt u de metro lijn 3 in de richting van Trinitat Nova en stap uit in Valldaura Station.
De andere optie is om uit de trein in Barcelona Sants en vervolgens neemt u de metro lijn 3 in de richting van Trinitat Nova en dan uitstappen in Valldaura Station.
Wanneer je uit het station, blijven lopen op hetzelfde
richting en sla rechtsaf bij de tweede straat, Calle dHedilla. Wij zijn op nummer 58, aan de linker kant.

... Door Aerobus:
Buiten elke terminal vindt u een blauwe bus genaamd Aerobus, die brengt u naar het centrum van Barcelona te vinden. De reis duurt ongeveer 20 minuten en kost 5,30. Stap uit bij Plaza Catalunya en steek het centrale plein. Voor u is er een gebouw genaamd El Triangle en Caf Zürich. Tegenover Caf Zürich vindt u het metrostation zien waar u zal hebben om de groene lijn (L3) richting Trinitat Nova nemen. Uitstappen bij Valldaura station. Bij de uitgang, loopt in dezelfde zin verlaten van het station en sla rechtsaf bij de tweede straat (Calle d'Hedilla). Wij zijn op nummer 58, die zal worden op uw linkerhand.

... Met de taxi:
Een taxi nemen vanaf het vliegveld zal u rond 20 of 25 kosten, maar het hangt af van de taxichauffeur.

Nuttige informatie:
Er zijn verschillende soorten reizen kaarten die je kunt kopen, afhankelijk van hoe lang je verblijft in Barcelona. Een T-10 is 9,25 voor 10 ritten. De T-Dia is 6,95 voor een dag van onbeperkt reizen.

Een enkeltje kost 2 en u kunt overbrengen tussen stations binnen 1h15mins. Deze tickets zijn verkrijgbaar in metrostations, bus-terminals, loterij winkels, FCG stations en krantenwinkel kiosken.
Houd er rekening mee dat u de T-10 en T-Dia kunt gebruiken op de bus, metro's, treinen, Rodalies Renfe en op de nachtbus.