X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Fat Cat Travellers Community

2A Sherrybrooke Place, Auckland, Nieuw-Zeeland

Kaart & Route


84%Klassement

  • 88%Waarde voor uw geld
  • 83%Beveiliging
  • 75%Plaats
  • 90%Personeel
  • 96%Sfeer
  • 77%Properheid
  • 79%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het vliegveld - 2 opties:

1) Neem de Airport Express Bus (www.airbus.co.nz - $ 16, een uur) naar New Market en dan de westerse Waitakere trein lijn naar Sunnyvale treinstation (www.maxx.co.nz - $ 6, 30 minuten). De totale kosten is $ 24, met een reistijd van een uur en een half.

2) Neem de Super Shuttle (www.supershuttle.co.nz). De kosten zijn $ 51 per persoon en het duurt ongeveer een uur.


Vanuit het centrum van de stad met de trein:
Als u wilt dat de trein hier te nemen, neem de westelijke spoorlijn van Britomart (het centrum van Auckland) in de richting van Waitakere. Stop bij Sunnyvale station - vanaf daar is het een korte wandeling (ongeveer 600m) naar ons huis. Volg dan de aanwijzingen zoals hieronder.

Te voet vanaf Sunnyvale treinstation:
Wandel terug in de richting van Auckland, gaat naar het stoplicht op de brug over Seymour Road. Sla linksaf naar Seymour Road. Dan slaat u rechtsaf Rangeview Road. Ga naar rechts en steek de treinsporen. Linksaf Sherrybrooke Place; we zijn aan het einde van de weg bij 2A. Volg de oprit en u komt langs de vruchten werpt om te komen tot het huis. Hallo te zeggen tegen iedereen die je tegenkomt langs de weg, we zijn erg vriendelijk in Nieuw-Zeeland!

Wij kijken uit naar uw komst.

Houdt u er rekening mee dat onze straat is erg klein en niet goed bekend. Niemand kent onze straat, zodat zij niet in staat zal zijn om u aanwijzingen te geven - uw beste inzet is om de kaart hierboven te drukken en breng hem mee!