X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Explorers Hostel

Luigi Cazzavillan Street, Number 21, Boekarest, Roemenië

Kaart & Route


88%Klassement

  • 93%Waarde voor uw geld
  • 89%Beveiliging
  • 86%Plaats
  • 94%Personeel
  • 83%Sfeer
  • 89%Properheid
  • 83%Faciliteiten

Vertaald door Google Wij zijn gevestigd op Luigi Cazzavillan Street, op nummer 21.

Vanaf het treinstation:
. 1 Loop: * Als u de trein verlaat, loopt naar de uitgang aan de voorkant van het spoor, langs McDonalds (aan uw linkerhand site). Wanneer u in de straat, aan de hoofduitgang / entree van Gara de Nord, in de voorkant van een aantal grote kolommen aan uw rechterhand vindt u Dinicu Golescu Str. Ga linksaf op Dinicu Golescu Street, het verlaten van het station achter u, tot het kruispunt met Mircea Vulcanescu Street. Hier bent u aan de helft van de weg naar het hostel. Vanaf het kruispunt aan uw linkerhand op Mircea Vulcanescu straat tot het kruispunt met Luigi Cazzavillan Street. Hier zijn we op de goede kant, op nummer 21.
2 Bus:. * Van Dinicu Dolescu Street, (aan uw rechterhand als het weggaan of het treinstation), kunt u de bus 178 nemen voor 4 haltes tot de halte 'Cismigiu'. Hier krijg je uit de bus, terug een beetje, steek de straat over bij de verkeerslichten gaat u aan uw linkerhand en u zal Luigi Cazzavillan straat te vinden.

Van Otopeni & Baneasa:
1 Bus:. * Neem de bus 780 (7 lei een ticket met 2 reizen) tot het centraal station "Gara de Nord ', vanwaar u hierboven vinden de aanwijzingen in de sectie' Vanaf het station '.
* Bus 783, tot aan station 'Piata Romana'. Vanaf daar lopen Dacia Boulevard, verder op Mircea Vulcanescu Street tot de kruising met Luigi Cazzavillan straat (aan uw linkerhand), waar op nummer 21 is ons. Ofwel lopen een beetje in de richting van de bus vertrekt en neem de eerste straat rechts 'Piata Amzei' Street, lopen tot het einde van de straat bij de kruising met de boulevard 'Calea Victoriei', steekt de boulevard en neem de eerste straat weer rechts, 'General Mathias Berthlot' street. Loop tot de kruising met 'Luigi Cazzavillan' straat, waar u gemakkelijk kunt vinden ons.
2.Taxi: * van Otopeni luchthaven neemt 'Fly taxi', er zeker van zijn dat ze beginnen met de Metter en de drive moet rond de 50-60 lei zijn. Vanaf de luchthaven Baneasa de schijf moet ongeveer 20-25 lei.

Heb een goede reis!