X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar EurHotel

Via Pistoiese, 30, Florence, Italië

Kaart & Route


80%Klassement

  • 80%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 70%Plaats
  • 90%Personeel
  • 80%Sfeer
  • 90%Properheid
  • 70%Faciliteiten

Vertaald door Google Komende van de snelweg A1 - Noord:
Afslag Firenze Nord, volg richting Florence en verder 5 km tot einde snelweg. Houd rechts aan en neem de "Viadotto Dell'Indiano", na 1 km neemt u de afslag 'Via Pistoiese', bij de stoplichten slaat u rechtsaf en meteen daar links in de voorkant van het hotel.

Komende van de snelweg A1 - Zuid of van de A11 snelweg Firenze Mare:
Neem de afrit bij West Florence, blijven 5 km tot de snelweg einde. Houd rechts aan en neem de "Viadotto Dell'Indiano", na 1 km neemt u de afslag 'Via Pistoiese', bij de stoplichten slaat u rechtsaf en meteen daar links in de voorkant van het hotel.

Komende vanaf de snelweg "SGC Firenze-Pisa-Livorno":
Bijna aan de poorten van Florence, net voorbij de afslag naar de snelweg A1, afslag rechtsaf en volg de richting van de "Viadotto Dell'Indiano" / snelweg A11. Na ongeveer 2 km neemt u de afslag 'Via Pistoiese', bij de stoplichten slaat u rechtsaf en meteen daar links in de voorkant van het hotel.

Komende van het centrum van de stad:
Volg de borden naar de luchthaven en in de buurt van de luchthaven zelf, linksaf en meteen rechtsaf de oprit naar de "Viadotto Dell'Indiano". Na 1 km neemt u de afslag 'Via Pistoiese', bij de stoplichten slaat u rechtsaf en meteen daar links in de voorkant van het hotel.