X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Essaouira Youth Hostel & Social Travel

17 rue laghrissi, Essaouira, Marokko

Kaart & Route


89%Klassement

  • 92%Waarde voor uw geld
  • 87%Beveiliging
  • 94%Plaats
  • 91%Personeel
  • 87%Sfeer
  • 84%Properheid
  • 85%Faciliteiten

Vertaald door Google In elke poort naar de medina (oude stad) zie je de PLAN MEDINA (de kaart) zijn we in nummer 14 IN Laghrissi in zone BOUAKHER, Als je in SUPRATOUR bushalte, het dichtstbijzijnde poort is: BAB MARRAKECH: lopen recht naar beneden Untel zie je de aanblik van het hostel en sla rechtsaf de 'Rue Ibn Khaldoun' Loop recht naar beneden tot je de ander teken van het hostel dan rechts in de Rue Laghrissi. Het hostel is dan op een kleine doodlopende straat ca. 15 meter verderop aan de linkerkant. Het hostel ligt aan het einde aan de rechterkant.

Bij aankomst van de BAB Doukalla ingang van de medina; loop rechtdoor langs de hoofdstraat Avenue Zerktouni. Sla linksaf naar de Rue de Bagdad Nummer 13. Loop recht naar beneden tot aan het einde en sla rechtsaf naar de Rue Zair. Loop door tot je een het hostel teken aan uw linkerhand; Sla linksaf naar de Rue Laghrissi .De hostel ligt dan op een kleine doodlopende straat ca. 15 meter verderop aan de linkerkant. Het hostel ligt aan het einde aan de rechterkant.

Bij aankomst op de BAB Sbaa ingang van de medina; loop rechtdoor de Rue de Caire, aan het einde gaat u rechtsaf de hoofdstraat, Avenue de l'Istiqlal. Sla rechtsaf naar beneden Avenue Le Qouri (souk Ouaka) richting Bab Marrakech. Untel zie je het hostel teken vervolgens linksaf de 'Rue Ibn Khaldoun' Loop recht naar beneden tot u het hostel teken aan de rechterkant; Sla rechtsaf naar de Rue Laghrissi. Het hostel is dan op een kleine doodlopende straat ca. 15 meter verderop aan de linkerkant. Het hostel ligt aan het einde aan de rechterkant.
Als u een probleem het vinden van het hostel kunt u ons bellen op; 0524476481 een van onze medewerkers zullen u graag om u de weg naar het hostel.