X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Essaouira Youth Hostel & Social Travel

17 rue laghrissi, Essaouira, Marokko

Kaart & Route


88%Klassement

  • 85%Waarde voor uw geld
  • 93%Beveiliging
  • 94%Plaats
  • 91%Personeel
  • 85%Sfeer
  • 78%Properheid
  • 88%Faciliteiten

Vertaald door Google In elke poort naar de medina (oude stad) zie je de PLAN MEDINA (kaart) zijn we in nummer 14 IN Laghrissi in zone BOUAKHER, Als je in Supratour bushalte, het dichtstbijzijnde poort is: BAB MARRAKECH: loop rechtdoor door Untel zie je het gezicht van het hostel en ga rechtsaf de 'Rue Ibn Khaldoun lopen recht naar beneden tot u de andere teken van het hostel sla dan rechtsaf de Rue Laghrissi. Het hostel ligt dan op een kleine doodlopende straat ca. 15m verderop aan de linkerkant. Het hostel ligt aan het einde aan de rechterkant.

Bij aankomst van BAB Doukalla ingang van de medina, loop rechtdoor langs de hoofdstraat Avenue Zerktouni. Sla linksaf naar de Rue de Bagdad Nummer 13. Loop rechtdoor door tot het einde en sla rechtsaf naar de Rue Zair. Loop naar beneden tot je een hostel teken aan uw linkerhand, slaat u linksaf de Rue Laghrissi Het hostel ligt dan op een kleine doodlopende straat ca. 15m verderop aan de linkerkant.. Het hostel ligt aan het einde aan de rechterkant.

Bij aankomst bij de BAB SBAA ingang van de medina, loop rechtdoor de Rue de Caire, aan het einde rechtsaf de hoofdstraat, Avenue de l'Istiqlal. Sla rechtsaf de Avenue Le Qouri (souk Ouaka) richting bab Marrakech. Untel zie je het hostel teken vervolgens linksaf de 'Rue Ibn Khaldoun lopen recht naar beneden tot u het hostel teken aan de rechterkant; sla rechtsaf de Rue Laghrissi. Het hostel ligt dan op een kleine doodlopende straat ca. 15m verderop aan de linkerkant. Het hostel ligt aan het einde aan de rechterkant.
Als u een probleem het vinden van het hostel kunt u ons bellen op; 0524476481 een van ons team zal blij zijn om u de weg naar het hostel.