X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Ericeira Villa

Rua Eduardo Henriques Pereira lote 3, Ericeira, Portugal

Kaart & Route


geen rating

0 Recensies
  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google TE KRIJGEN naar Ericeira VAN LISSABON AIRPORT:

1) BUS: Een shuttle rijdt tussen de luchthaven van Lissabon en het centrum en stopt op weg naar 'Campo Grande', of u kunt een taxi nemen naar Campo Grande. Bussen gaan vanaf hier elk uur naar Ericeira overdag. De buslijn wordt Mafrense genoemd en de halte ligt dicht bij de trap van de metro, aan de andere kant van het stadion Alvalade XXI. De bestemming van uw bus is Venda do Pinheiro, Malveira, Mafra en Ericeira. U moet rekenen met reizen ongeveer 2 uur 'als u besluit om deze methode te gebruiken.

2) TAXI U kan echter, vinden het praktischer om een ​​taxi bij ons te bestellen om u vanaf het vliegveld naar Ericeira. De rit duurt minder dan 1 uur. We hebben een preferentieel tarief voor deze overdracht onderhandeld. Raadpleeg uw prijslijst voor details.
De taxi-chauffeur zal worden voor u klaar als u komt uit de douane en hij zal worden met een vel papier met uw naam; Hij zal u de sleutels geven aan uw vakantie huis en neem je daar direct als het buiten de kantooruren. (Gelieve niet te voeren een taxi waarvan de bestuurder heeft uw naam niet in zijn bezit.)
Als alternatief kunt u een taxi op de luchthaven rang krijgen of een auto huren bij ons.
Als je aankomt op het kantoor door een taxi, die niet is besteld via ons, dan kunt u de taxi van uw bagage niet leeg zoals je zal verder gaan in je taxi naar uw vakantiehuis nadat u de toetsen hebt opgehaald. We hebben helaas geen levering dienst tussen het kantoor en uw villa.

3) huurauto (zie ook zie onze tarieven voor huurauto's). Coming out van de parkeerplaats gebouw gaat u rechtsaf direct bergafwaarts in de richting 'Parque das Nações'. Ga over de rotonde (Ponte, Vasco da Gama - A2), rijden 50 m en na onder een brug slaat gepasseerd linksaf bij de verkeerslichten. U bevindt zich nu op een autosnelweg. (Als je aan de beurt komt uit op de parkeerplaats gebouw mis je kan eindigen op in verschillende, veel grotere rotonde. Zorg ervoor dat je het de beurt aan Norte / Ponte / Vasco da Gama te nemen en je Wil eindigen op dezelfde snelweg ).
Na 1.8 km neemt u de afslag naar de ondertekende IC17 / Outros Destinos rechtsaf en direct na het nemen van de linkerbaan 'Outros Destinos'.
Na verdere 3.8 km vindt u een tunnel, blijf op de rechter rijstrook die je meeneemt naar de A8 / Malveira / Leiria. Zorg ervoor dat u de borden naar Leiria / Malveira volgen. De snelweg verdeelt, volg de borden naar Malveira / Mafra. Afrit bij Mafra en je bent 13 km van Ericeira.
In Ericeira kom je op een T-splitsing ondertekend in Lissabon en Sintra naar links en Ericeira naar rechts, linksaf. (NIET voer het centrum van de stad.) 200 m verder komt u op een kruispunt, getekend bij de juiste 'centro'.
Parkeer hier in de buurt, het kantoor is op de hoek van de straat, op de top van een vlucht van prominente stappen.

TE KRIJGEN naar Ericeira Reizen met de auto
1) Als je uit Mafra / Malveira je aankomt in Ericeira op een T-splitsing ondertekend in Lissabon en Sintra naar links en Ericeira naar rechts, linksaf. (NIET voer het centrum van de stad.) 200 m verder komt u op een kruispunt, getekend bij de juiste 'centro'. Parkeer hier in de buurt, het kantoor is op de hoek van de straat, op de top van een vlucht van prominente stappen.

2) Als je uit Torres Vedras / Ribamar, blijf op de hoofdweg eenmaal in Ericeira. Na de brandweerkazerne blijven 300 m (of 200 m na een teken voor Mafra) en komt u bij een kruispunt, getekend bij de juiste 'centro'. Parkeren hier in de buurt.

3) Als je uit Sintra blijf op de doorgaande weg nog 200 meter na het benzinestation "Galp", die aan het begin van de stad. en u komt op een kruispunt, ondertekend naar links 'centro'.
Parkeer hier in de buurt, u bent gearriveerd.