X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Ericeira Villa

Rua Eduardo Henriques Pereira lote 3, Ericeira, Portugal

Kaart & Route


geen rating

0 Recensies
  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google TO GET naar Ericeira VAN LISSABON AIRPORT:

1) BUS: Er rijdt een bus tussen de luchthaven van Lissabon en het stadscentrum en stopt onderweg bij de 'Campo Grande', of u kunt een taxi nemen naar Campo Grande. Bussen rijden hier elk uur naar Ericeira overdag. De buslijn wordt Mafrense genoemd en de halte ligt dicht bij de trap van de metro, aan de andere kant van het stadion Alvalade XXI. De bestemming van uw bus is Venda do Pinheiro, Malveira, Mafra en Ericeira. Je moet rekenen met 2 uur reizen 'als u besluit om deze methode te gebruiken.

2) TAXI U mag echter wel, vinden het praktischer om een ​​taxi te bestellen bij ons om u van het vliegveld naar Ericeira. De rit duurt minder dan 1 uur. We hebben een speciale prijs onderhandeld voor deze overdracht. Zie prijslijst voor meer informatie.
De taxi-chauffeur zal wachten voor u wanneer u naar buiten komen van de douane en hij zal worden met een vel papier met uw naam; Hij zal u de sleutels geven aan uw huis en neem je daar direct wanneer deze buiten de kantooruren. (Neem een ​​taxi waarvan de bestuurder heeft uw naam niet in zijn bezit niet te voeren.)
U kunt ook een taxi nemen op het vliegveld of een auto huren bij ons.
Als je aankomt op het kantoor door een taxi, die niet is te bestellen via ons, aarzel dan de taxi van uw bagage niet leeg als je handelt op uw taxi naar uw vakantiehuis nadat u de sleutels hebt opgehaald. We hebben helaas geen bezorgservice tussen het kantoor en uw villa.

3) gehuurde auto (zie ook onder onze tarieven voor huurauto's). Komend uit de parkeergarage gebouw u direct rechtsaf, bergafwaarts in de richting 'Parque das Nações'. Ga over de rotonde (Ponte Vasco da Gama - A2), rijdt 50 m en na onder een brug slaat gepasseerd linksaf bij de verkeerslichten. U bevindt zich nu op een snelweg. (Als je de afslag mist die uit het parkeergebouw je kan eindigen op op verschillende soorten, veel grotere rotonde. Zorg ervoor dat je de afslag naar Norte / Ponte / Vasco da Gama te nemen en je Wil eindigen op dezelfde snelweg ).
Na 1.8 km neemt u de afslag naar de ondertekende IC17/Outros Destinos rechtsaf en direct na neem de linkerbaan 'trawl Destinos'.
Na verdere 3.8 km vindt u een tunnel inrijdt, blijf op de rechter rijstrook die u naar A8/Malveira/Leiria. Zorg ervoor dat u de borden naar Leiria / Malveira volgen. De snelweg splitsing, volg de borden naar Malveira / Mafra. Afslag bij Mafra en je bent 13 km van Ericeira.
In Ericeira komt u bij een T-splitsing ondertekend Lissabon en Sintra naar links en Ericeira naar rechts, linksaf. (NIET in het centrum van de stad.) 200 meter verder komt u op een kruispunt, ondertekend om de juiste 'centro'.
Parkeer hier in de buurt, is het kantoor op de hoek van de straat, op de top van een vlucht van prominente stappen.

TO GET naar Ericeira REIZEN MET DE AUTO
1) Als je uit Mafra / Malveira je aankomt in Ericeira op een T-splitsing ondertekend Lissabon en Sintra naar links en Ericeira naar rechts, linksaf. (NIET in het centrum van de stad.) 200 meter verder komt u aan een kruispunt, ondertekend om de juiste 'centro'. Parkeer hier in de buurt, is het kantoor op de hoek van de straat, op de top van een vlucht van prominente stappen.

2) Als je uit Torres Vedras / Ribamar, blijf op de hoofdweg een keer in Ericeira. Na de brandweerkazerne blijven 300 m (of 200 m na een teken voor Mafra) en komt u op een kruispunt, ondertekend om de juiste 'centro'. Parkeer hier in de buurt.

3) Als je uit Sintra blijven op de hoofdweg nog eens 200 meter na het benzinestation "Galp ', die aan het begin van de stad. en u komt op een kruispunt, ondertekend naar links 'centro'.
Parkeer hier in de buurt, u bent gearriveerd.