X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Ericeira Villa

Rua Eduardo Henriques Pereira lote 3, Ericeira, Portugal

Kaart & Route


geen rating

0 Recensies
  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google TE KRIJGEN TOT ERICEIRA VAN LISSABON AIRPORT:

1) BUS: Er rijdt een bus tussen de luchthaven van Lissabon en het centrum van de stad en stopt op weg naar 'Campo Grande', of u kunt een taxi nemen naar Campo Grande. Bussen gaan vanaf hier elk uur naar Ericeira in de overdag. De buslijn wordt genoemd Mafrense en de halte ligt dicht bij de trap van de metro, aan de andere kant van het stadion Alvalade XXI. De bestemming van uw bus is Venda do Pinheiro, Malveira, Mafra en Ericeira. Je moet rekenen met over reizen naar 2 uur 'als u besluit om deze methode te gebruiken.

2) TAXI U mag echter wel, vinden het praktischer om een ​​taxi te bestellen bij ons om u van het vliegveld naar Ericeira. De rit duurt minder dan 1 uur. We hebben een preferentieel tarief onderhandeld voor deze overdracht. Zie prijslijst voor meer informatie.
De taxi-chauffeur zal wachten voor u wanneer u naar buiten komen van de douane en hij zal worden met een vel papier met je naam, Hij zal u de sleutels geven aan uw huis en neem je daar direct wanneer deze buiten de kantooruren. (Gelieve niet te voeren een taxi waarvan de bestuurder heeft uw naam niet in zijn bezit.)
Als alternatief kunt u een taxi nemen op het vliegveld of een auto huren bij ons.
Als je aankomt op het kantoor door een taxi, die niet is besteld via ons, dan kunt u niet leeg de taxi van je bagage als je moet gaan in je taxi naar uw vakantiehuis nadat u de sleutels hebt opgehaald. We hebben helaas niet bezorgservice hebben tussen het kantoor en uw villa.

3) gehuurde auto (zie ook onze tarieven voor huurauto's). Coming out van de parkeergarage gebouw u direct rechtsaf, bergaf gaan in de richting 'Parque das Nações'. Ga over de rotonde (Ponte, Vasco da Gama - A2), station 50 m en na onder een brug slaat u linksaf bij de stoplichten te hebben gepasseerd. U bevindt zich nu op een autosnelweg. (Als je de bocht uit de parkeergarage gebouw mis je kan eindigen op bij verschillende, veel grotere rotonde. Zorg ervoor dat u de beurt aan Norte / Ponte / Vasco da Gama en je Wil eindigen op de snelweg hetzelfde ).
Na 1.8 km neemt u de afslag naar de ondertekende IC17/Outros Destinos rechtsaf en direct na neem de linkerbaan 'trawl Destinos'.
Na verdere 3.8 km ziet u in een tunnel, blijf op de rechter rijstrook die u naar A8/Malveira/Leiria. Zorg ervoor dat u de borden naar Leiria / Malveira. De snelweg splitsing, volg de borden naar Malveira / Mafra. Afslag Mafra en je bent 13 km van Ericeira.
In Ericeira komt u bij een T-splitsing ondertekend Lissabon en Sintra naar links en Ericeira naar rechts, linksaf. (Voer niet het centrum van de stad.) 200 m verder komt u op een kruispunt, ondertekend om de juiste 'centro'.
Park hier in de buurt, is het kantoor op de hoek van de straat, op de top van een vlucht van prominente stappen.

TE KRIJGEN TOT ERICEIRA REIZEN MET DE AUTO
1) Als je uit Mafra / Malveira je aankomt in Ericeira op een T-splitsing ondertekend Lissabon en Sintra naar links en Ericeira naar rechts, linksaf. (Voer niet het centrum van de stad.) 200 m verder komt u aan een kruispunt, ondertekend om de juiste 'centro'. Park hier in de buurt, is het kantoor op de hoek van de straat, op de top van een vlucht van prominente stappen.

2) Als je uit Torres Vedras / Ribamar, blijf op de hoofdweg een keer in Ericeira. Na de brandweerkazerne blijven 300 m (of 200 m na een teken voor Mafra) en komt u aan een kruispunt, ondertekend om de juiste 'centro'. Park hier in de buurt.

3) Als je uit Sintra verblijf aan de doorgaande weg nog 200 meter na het benzinestation "Galp ', die aan het begin van de stad. en u komt op een kruispunt, ondertekend naar links 'centro'.
Park hier in de buurt, u bent gearriveerd.