X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Equity Point Marrakech

80 Derb El Hammam; Mouassine, Marrakech, Marokko

Kaart & Route


86%Klassement

  • 91%Waarde voor uw geld
  • 83%Beveiliging
  • 88%Plaats
  • 82%Personeel
  • 86%Sfeer
  • 86%Properheid
  • 87%Faciliteiten

Vertaald door Google Drie minuten lopen van het Djemaa el-Fna in het hart van de souks, Equity Point Marrakech is in het edele deel van de Medina: Mouassine.

Het is niet moeilijk om het hostel te komen, maar we zijn in het centrum van de oude medina van Marrakech, en dit betekent: kronkelende straatjes, veel linksen en rechten, en totdat je aan wennen, de meeste straten kan heel kijken op elkaar lijken.

Wij zijn van mening dat met deze aanwijzingen het gemakkelijk om ons te vinden zal zijn, maar als je je verloren voelt, kun je altijd iemand vragen van een winkel (of in de straten, maar ze kunnen vragen om een ​​kleine fooi van 20Dhm). Iedereen kent ons: vraag naar Equity punt in de Mouassine en de mensen zullen helpen. Tot slot kunt u altijd even bellen, en goed u ophalen.

ROUTE:

Van het plein Djemaa el-Fna:

De eenvoudigste manier om naar het hostel te krijgen is van het beroemde Djemaa el-Fna plein. Vraag uw taxichauffeur om u te verlaten op wat in de volksmond bekend staat als Caf Argana hoewel de luifel leest Restaurant Argana. De naam Argana is geschreven in grote letters op het dak van het pand. Als je aankomt met de bus, of op het plein is autovrij, op zoek naar dit cafe, of vraag iemand om je de weg naar het. Het ligt op een van de hoeken van het plein.

Tegenover het cafe, neem de straat direct naar links. Zeer binnenkort krijg je een open ruimte. Steek deze nemen de straat links onder de poort. Ga door de boog en u zult in Mouassine straat. Dit is een vrij brede straat (voor de Medina normen), met winkels links en rechts. Loop rechtdoor door deze straat. Binnenkort op uw rechterkant ziet u een kleine winkel op de hoek genaamd 'Fnaque Berber' gevolgd door een andere boog zien, lopen direct doorheen. Na ongeveer 100 meter kom je bij een kleine open ruimte (of een plaats waar de straat breder wordt), als je eenmaal dit gebied binnenloopt, zult u een kleine boog achter en aan uw rechterhand. Dat is een lichte u-bocht, maar maak je geen zorgen als onze straat begint daar! U kunt de naam op de bovenzijde van de boog: 'Derb Laghnaiz Lamouassine'. Ga door de boog en loop drie stappen. Je bent er bijna. Deze straat heeft geen winkels en in de meeste delen is overdekt. Lopen en hoeft de wand niet weg aan uw linkerhand. Na 50-60 meter lopen door deze kronkelende straat, zul je een deur te vinden met onze naam erop: 'Equity Point'. Welkom!

Vanaf de luchthaven, kunt u kiezen tussen de bus of een taxi, de bus zal u laten op het Djemaa el-Fna plein, en als je aankomt met de trein op ONCF station, neem de bus nummer 8 naar Djemaa el-Fna plein.

Van 10:00-09:00, zijn taxi's of auto's niet toegestaan ​​om te rijden via Djemaa el-Fna-plein, het plein is enorm zodat u kunt kiezen om het te kruisen en volg de aanwijzingen boven of anders vraag de taxichauffeur om je te verlaten op Bab Ksour.

Van Bab Ksour:

Als je er bent, passeren de boog, en volg de straat Rue Side el Yamani tijdens aprox. 5 minuten, dit is een rustige straat met veel winkels. Na een tijdje echter, de winkels zal beginnen, en zeer snel zul je een straat aan uw rechterhand, het is Mouassine straat, neem het niet. Precies goed nadat u deze straat achter heb gelaten, zal uw straat beginnen om een ​​dak hebben, blijven lopen en een paar stappen vooruit vindt u de ingang van een moskee aan uw rechterhand, blijven lopen rechtdoor. Na een paar stappen wordt u in een open ruimte, nu ben je er bijna. Aan uw linkerhand is een straat, neem het niet. Aan uw rechterhand is er een boog, dit is het begin van onze straat: Derb el Hamman, kunt u het bord aan de rechterkant van de boog.

Wij kunnen u ook een pendeldienst vanaf de luchthaven Menara in Marrakech. De prijzen per transfer zijn:

Van 1 tot 4 passagiers:
Overdag (7a.m-20p.m) - 120 DH-12 €.
Gedurende de nacht (20 pm-7a.m) -170 DH-17 €.

Van 5 tot 7 passagiers
Overdag (7a.m-20p.m) - 180 DH-18 €.
Gedurende de nacht (20 pm-7a.m) -250 DH-25 €.

Meer dan 7 personen en groepen
Neem contact met ons op infomarrakech@equity-point.com

In deze straat zijn er geen winkels:
- Nadat u door de boog passeren rechtdoor 45 stappen (ca.) en sla linksaf.
- Lopen 20 treden meer en sla rechtsaf
- 7 meer stappen en maken het naar links
- 50 meer stappen en sla rechtsaf
- 30 meer stappen en je bent er. Deur nummer 80. Welkom!