X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Equity Point Marrakech

80 Derb El Hammam; Mouassine, Marrakech, Marokko

Kaart & Route


89%Klassement

  • 90%Waarde voor uw geld
  • 87%Beveiliging
  • 89%Plaats
  • 86%Personeel
  • 88%Sfeer
  • 89%Properheid
  • 91%Faciliteiten

Vertaald door Google Drie minuten lopen van het Djemaa el-Fna in het hart van de soeks, Equity Point Marrakech is in de edele deel van de Medina: Mouassine.

Het is niet moeilijk om naar het hostel, maar we zijn in het centrum van de oude medina van Marrakech, en dit betekent: kronkelende straatjes, veel linksen en rechten, en totdat je went er wel aan, het merendeel van de straten zou erg lijken op elkaar lijken.

Wij zijn van mening dat met deze aanwijzingen zal het gemakkelijk zijn om ons te vinden, maar als je verloren voelen, je kunt altijd iemand vragen uit een winkel (of in de straten, maar ze kunnen vragen om een ​​klein puntje van 20Dhm). Iedereen kent ons: vraag om Equity punt in de Mouassine en de mensen zullen helpen. Tot slot kunt u altijd geef ons een seintje, en goed je ophalen.

ROUTE:

Van het Djemaa el-Fna:

De eenvoudigste manier om naar het hostel is van het beroemde Djemaa el-Fna plein. Vraag uw taxichauffeur om u te verlaten op wat in de volksmond bekend staat als Caf Argana hoewel de luifel leest Restaurant Argana. De naam Argana is in grote letters op het dak van het gebouw. Als je aankomt met de bus, of op het plein is afgesloten voor auto's, op zoek naar dit cafe, of vraag iemand om je de weg naar het. Het ligt op een van de hoeken van het plein.

Tegenover het cafe, neem de straat direct naar links. Zeer binnenkort krijg je een open ruimte. Steek deze nemen de straat links onder de poort. Ga door de boog en u zult in Mouassine straat. Dit is een vrij brede straat (voor de Medina-normen), met winkels links en rechts. Loop rechtdoor door deze straat. Binnenkort op uw rechterkant ziet u een kleine winkel op de hoek genaamd 'Fnaque Berber' gevolgd door een andere boog, lopen direct doorheen. Na ongeveer 100 meter kom je bij een kleine open ruimte (of een plaats waar de straat breder), zodra je dit gebied binnenkomt, zult u een kleine boog achter en aan uw rechterhand. Dat is een lichte u-bocht, maar maak je geen zorgen als onze straat begint daar! 'Derb Laghnaiz Lamouassine': u kunt de naam bij de bovenkant van de boog te lezen. Ga door de boog en loop drie stappen. Je bent er bijna. Deze straat heeft geen winkels en in de meeste delen is overdekt. Lopen en niet de muur links van je niet verlaten. 'Equity Point': na 50-60 meter lopen deze kronkelende straat, zie je een deur met onze naam erop vinden. Welkom!

Vanaf het vliegveld, kunt u kiezen tussen de bus of een taxi, de bus verlaat u op het Djemaa el-Fna-plein, en als je aankomt met de trein op ONCF station, neem de bus nummer 8 naar Djemaa el-Fna plein.

Van 10:00-09:00, zijn taxi's of auto's niet toegestaan ​​om te rijden via Djemaa el-Fna-plein, het plein is enorm, zodat u kunt kiezen om het te kruisen en volg dan de aanwijzingen hierboven of de taxichauffeur anders vragen om uw vertrekken bij Bab Ksour.

Van Bab Ksour:

Als je eenmaal daar bent, passeren de boog, en volg de straat Rue Side el Yamani tijdens aprox. 5 minuten, dit is een rustige straat met veel winkels. Na een tijdje echter, de winkels zal beginnen, en zeer snel zul je een straat aan uw rechterhand, het is Mouassine straat, neem het niet. Precies goed nadat u deze straat achter heb gelaten, zal uw straat beginnen om een ​​dak hebben, blijven lopen en een paar stappen vooruit ziet u de ingang van een moskee aan uw rechterhand, blijven lopen rechtdoor. Na een paar stappen wordt u in een open ruimte, nu je er bijna bent. Aan de linkerkant is er een straat, neem het niet. Aan uw rechterhand is er een boog, dit is het begin van onze straat: Derb el Hamman, kunt u het bord aan de rechterkant van de boog.

Wij kunnen u ook een transfer van de luchthaven Menara in Marrakech. De prijzen per overschrijving zijn:

Van 1 tot 4 personen:
Overdag (7a.m-20p.m) - 120 Dh-12 €.
Gedurende de nacht (20 pm-7a.m) -170 Dh-17 €.

Van 5 tot 7 passagiers
Overdag (7a.m-20p.m) - 180 Dh-18 €.
Gedurende de nacht (20 pm-7a.m) -250 Dh-25 euro.

Meer dan 7 personen en groepen
Neem contact met ons op infomarrakech@equity-point.com

In deze straat zijn er geen winkels:
- Nadat u door de boog rechtdoor 45 stappen (ongeveer) en sla linksaf.
- Lopen 20 stappen meer en sla rechtsaf
- 7 meer stappen en maken het verlaten
- 50 meer stappen en sla rechtsaf
- 30 meer stappen en je bent er. Deur nummer 80. Welkom!