X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar El Clandestino

C/Mirador de Rolando n� 16, Granada, Andalucia, Spanje

Kaart & Route


82%Klassement

  • 92%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 80%Plaats
  • 86%Personeel
  • 84%Sfeer
  • 74%Properheid
  • 76%Faciliteiten

Vertaald door Google Van bus-en treinstation:

Neem bus n 3 of 33 en stap in Jardines del Triunfo stop (Triunfo Gardens). Je zal een grote Spanigh vlag en de tuinen achter zien. Neem Hospicio Av net op de kant van het park, ga je gang tot het einde (het park zal worden aan uw linkerhand en u zult Hospital Real passeren). Volg naar Real de Cartuja straat te krijgen, ga je gang en neem eerste uw recht Cuesta de San Antonio straat (er is een Tatoo Shop op de hoek). Omhoog gaan ongeveer 10 meter en je zal een trap aan de linkerkant te zien. Verkrijg de trap en je zal in onze straat Calle Mirador de Rolando. We staan ​​aan de linkerkant nummer 16. De meeste mensen kent niet de straat, maar een grote cottage huizen gebied op de top van een heuvel die bijna dezelfde naam! Hebben, dus als vragen om een ​​routebeschrijving vertel ze ofwel Real de Cartuja of Cuesta de San Antonio anders ze zou kunnen leiden u naar de top heuvel cottage huizen.

Vanaf treinstation lopen:

Maak kennis met de belangrijkste weg Gran Via de Colon richting centrum (kathedraal). Bij aankomst op een plein met een grote Spaanse vlag wordt u bij Jardines del Triunfo (een grote tuin). Neem Hospicio Av net op de kant van het park, ga je gang tot het einde (het park zal worden aan uw linkerhand en u zult Hospital Real passeren). Volg naar Real de Cartuja straat te krijgen, ga je gang en neem eerste uw recht Cuesta de San Antonio straat (er is een Tatoo Shop op de hoek). Omhoog gaan ongeveer 10 meter en je zal een trap aan de linkerkant te zien. Verkrijg de trap en je zal in onze straat Calle Mirador de Rolando. We staan ​​aan de linkerkant nummer 16. De meeste mensen kent niet de straat, maar een grote cottage huizen gebied op de top van een heuvel die bijna dezelfde naam! Hebben, dus als vragen om een ​​routebeschrijving vertel ze ofwel Real de Cartuja of Cuesta de San Antonio anders ze zou kunnen leiden u naar de top heuvel cottage huizen.

Met de taxi:
De meeste taxichauffeurs weten niet de straat, maar een grote cottage huizen gebied op de top van een heuvel die een zeer vergelijkbare naam! Hebben, dus als het nemen van een taxi vertel hen ofwel Real de Cartuja of Cuesta de straten van San Antonio anders worden ze zou kunnen leiden u naar de top heuvel cottage huizen. Zij moeten Carretera de Murcia en vervolgens Cuesta de San Antonio straat naar beneden te nemen. Stoppen door op de bodem van de Cuesta de San Antonio vindt u een trap aan de linkerkant te zien. Ga naar boven en je zal in onze straat Calle Mirador de Rolando. We staan ​​aan de linkerkant nummer 16.