X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar El Clandestino

C/Mirador de Rolando n� 16, Granada, Spanje

Kaart & Route


70%Klassement

  • 73%Waarde voor uw geld
  • 72%Beveiliging
  • 76%Plaats
  • 71%Personeel
  • 71%Sfeer
  • 60%Properheid
  • 64%Faciliteiten

Vertaald door Google Van bus-en treinstation:

Neem bus n3 of 33 en stap in Jardines del Triunfo stop (Triunfo Gardens). Je zal een grote Spanigh vlag en de tuinen achter zien. Neem Hospicio Av net op de kant van het park, ga je gang tot het einde (het park aan uw linkerhand en u zult Hospital Real gebouw passeren. Follow naar Real de Cartuja straat te krijgen, ga je gang en neem eerste uw recht, Cuesta de San Antonio straat (er is een Tatoo Shop op de hoek). Trek op ongeveer 10 meter en je zal een trap zien in de linker kant. Haal de trap en je zal in onze straat, Calle Mirador de Rolando. We zijn aan de linkerkant nummer 16. meeste mensen niet weet dat de straat, maar een grote cottage huizen gebied op de top van een heuvel die bijna dezelfde naam hebben!, dus als vragen om een ​​routebeschrijving vertel hen ofwel Real de Cartuja of Cuesta de San Antonio, anders zouden ze leiden u naar de top heuvel cottage huizen.

Vanaf treinstation lopen:

Maak kennis met de hoofdweg Gran Via de Colon richting centrum (kathedraal). Bij aankomst op een plein met een grote Spaanse vlag ben je op Jardines del Triunfo (een grote tuin). Neem Hospicio Av net op de kant van het park, ga je gang tot het einde (het park aan uw linkerhand en u zult Hospital Real opknapbeurt geven. Follow naar Real de Cartuja straat te krijgen, ga je gang en neem eerste uw recht, Cuesta de San Antonio straat (er is een Tatoo Shop op de hoek). Trek op ongeveer 10 meter en je zal een trap zien in de linker kant. Haal de trap en je zal in onze straat, Calle Mirador de Rolando. We zijn aan de linkerkant nummer 16. meeste mensen niet weet dat de straat, maar een grote cottage huizen gebied op de top van een heuvel die bijna dezelfde naam hebben!, dus als vragen om een ​​routebeschrijving vertel hen ofwel Real de Cartuja of Cuesta de San Antonio, anders zouden ze leiden u naar de top heuvel cottage huizen.

Met de taxi:
De meeste taxichauffeurs weten niet de straat, maar een grote cottage huizen gebied op de top van een heuvel die een zeer vergelijkbare naam hebben!, Dus als het nemen van een taxi vertel hen ofwel Real de Cartuja of Cuesta de San Antonio straten anders ze kunnen leiden tot de top heuvel cottage huizen. Zij moeten Carretera de Murcia en dan Cuesta de San Antonio straat naar beneden. Stoppen door aan de onderkant van Cuesta de San Antonio vindt u een trap zien aan de linkerkant. Ga naar boven en je zal in onze straat Calle Mirador de Rolando. We staan ​​aan de linkerkant nummer 16.