X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Edinburgh Central Youth Hostel

9 Haddington Place, Edinburgh, Schotland

Kaart & Route


85%Klassement

  • 82%Waarde voor uw geld
  • 90%Beveiliging
  • 83%Plaats
  • 88%Personeel
  • 83%Sfeer
  • 87%Properheid
  • 85%Faciliteiten

Vertaald door Google Met de trein - het hostel is een korte 15 minuten lopen van Waverley Station.
Verlaat Waverley Station op Princes Street. Kruisen & rechtsaf langs Princess Street. Sla linksaf bij de St James 'winkelcentrum en wandeling langs Leith Street naar Picardië Place rotonde. Verder langs Leith Walk ca. 400 meter, naar het hostel op de hoek bij Haddington Place on Leith Walk vinden.

Met de bus van St Andrews Bus Station, het hostel ligt op slechts 10 minuten lopen.
Verlaat het busstation naar York Place. Loop langs York Place to Picardië Place rotonde. Sla linksaf bij de rotonde en loop langs Leith Walk voor ca. 400 meter naar het hostel op de hoek bij Haddington Place on Leith Walk vinden.


Met het vliegtuig van de luchthaven van Edinburgh
Neem de Airlink dienst 100, die 24 uur per dag rijdt en duurt ca. 25 minuten van de luchthaven naar Waverley Bridge. Tarief van GBP 3,50 enkele of GBP 5 terugkeer.

Van Waverley Bridge verder op Princes Street. Sla rechtsaf langs Princes Street en vervolgens linksaf bij de St James 'winkelcentrum en loop langs Leith Street naar Picardië Place rotonde. Verder langs Leith Walk ca. 400 meter, naar het hostel op de hoek bij Haddington Place on Leith Walk vinden.

Met De Auto

Vanuit het Noorden en Westen volgt u de borden naar het centrum van de stad en reis langs Queen Street, naar York Place. Op de rotonde neemt u de eerste afslag naar Leith Walk. Edinburgh Central ligt op 400 meter van de rotonde aan de linkerkant, op de hoek van Haddington Place on Leith Walk & Annadale Street.

Vanuit het Zuiden en Oosten volg de A1 richting het centrum van de stad naderen van de stad via Leith Walk. Het hostel is gelegen op de hoek van Haddington Place on Leith Walk & Annadale Street.

Let op: er is geen parkeergelegenheid bij het hostel. Er zijn beperkte parkeerplaatsen op straat faciliteiten dicht bij het hostel. De dichtstbijzijnde parkeergarage is gelegen aan Greenside NCP, op slechts een paar minuten lopen van het hostel op Leith Straat