X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Econtel

Bodenseestrasse 227, München, Duitsland

Kaart & Route


77%Klassement

  • 77%Waarde voor uw geld
  • 90%Beveiliging
  • 63%Plaats
  • 73%Personeel
  • 70%Sfeer
  • 80%Properheid
  • 83%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het centraal station (Hauptbahnhof) neemt S8 in de richting Herrsching. De 7e halte is Neuaubing. Sla rechtsaf naar Bodenseestrasse - op slechts 5 minuten lopen van de S8 stop Neuaubing.
Vanaf de luchthaven neemt S8 richting Herrsching. Stap uit bij Neuaubing.

Met de auto:
Vanaf de luchthaven van München
Neem de autoweg / snelweg in de richting van München en op het punt 'München Nord' wijziging van de snelweg / snelweg 99 in de richting Stuttgart. Afslag bij 'Freiham Mitte'.

Komende vanuit Stuttgart / Augsburg (BAB 8)
Aan het motorwy / rijweg punt 'Munich West / Locharm' wijziging van de snelweg / higway 99 in de richting van 'Lindau'. Afslag bij 'Freiham Mitte'.

Komende van Lindau / Landsberg / Ammersee (BAB96)
Aan het motorwy / rijweg punt 'München Zuid-West' wijziging van de snelweg / higway 99 in de richting van 'Stuttgart'. Afslag bij 'Freiham Mitte'.

Von Salzburg / Rosenheim (BAB 8)
Aan het motorwy / rijweg punt 'München Zuid' wijziging van de snelweg / higway 99 en volg het tot je de afslag bij 'Freiham Mitte' te bereiken.

Vanaf afslag 'Freiham Mitte rijden in de richting Pasing / zal Neuaubing en je direct op' Bodenseestrasse '. Na ong. 5 kilometer vindt u het hotel aan de linkerkant te zien.

Komende van het centrum van München
Van Karlsplatz nemen Bayerstrasse in de richting centraal station / Pasing / Augsburg. Volg de weg rechtdoor. De Bayerstrasse wordt dan Landsbergerstrasse en dan Bodenseestrasse. Na ong. 11 kilometer vindt u het hotel aan uw linkerhand, direct naast de Mc Donald's.