X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Eco Wave Lodge

11 Gladioli Way, Kommetjie, Kaapstad, Zuid-Afrika

Kaart & Route


95%Klassement

  • 100%Waarde voor uw geld
  • 85%Beveiliging
  • 90%Plaats
  • 100%Personeel
  • 100%Sfeer
  • 95%Properheid
  • 95%Faciliteiten

Vertaald door Google Openbaar vervoer: Er is een regelmatige trein die loopt van het centraal station van Kaapstad direct naar Fish Hoek. Van Fish Hoek kunt u een taxi nemen of we kunnen een transport (100 EUR) voor u regelen als u ons laat weten op voorhand. Het duurt 20 minuten om van Fish Hoek naar Kommetjie.


Om Kommetjie vanaf de luchthaven met de auto: Volg de borden naar de snelweg N2 in de richting van Cape Town Centre. Volg de N2 totdat de poort M3 Muizenberg links. Volg deze weg en passeer je de universiteit, Kirstenbosch en Constantia tot het einde van de snelweg. Bij de T-kruising gaat u rechtsaf in de richting van de M64 Ou Kaapse Weg. Ongeveer 1 km verder linksaf de 'Ou Kaapse Weg'. Langs deze bergweg passeert u het Silvermine Natuurreservaat en Noordhoek. Eenmaal over de berg de weg over in de M65 Kommetjie Road. Verder op de M65 verleden Sun Valley en bij de tweede stoplichten rechtsaf richting Kommetjie. Ga rechtdoor en u passeert Masimumphele en Imhoff Farm tot het einde van Kommetjie. U vindt er een surfshop teken aan de rechterkant en een supermarkt aan de linkerkant. Sla rechtsaf bij de surfshop teken in Sommerset Way en volg deze voor 100 meter totdat het Gladiolen Way / Gladioliusweg aan de rechterhand bocht. U zult Eco Wave Long Beach op nummer 11 aan de rechterkant.


Om Kommetjie van de stad met de auto: De N2 begint in het centrum van Kaapstad aan de noordkant van Buitengracht Straat buiten van het V & A Waterfront. Het eerste gedeelte van de N2 wordt gedeeld met het begin van de N1. Volg de N2 totdat de poort M3 Muizenberg links. Volg deze weg en passeer je de universiteit, Kirstenbosch en Constania tot het einde van de snelweg. Bij de T-kruising gaat u rechtsaf in de richting van de M64 Ou Kaapse Weg. Ongeveer 1 km verder linksaf de 'Ou Kaapse Weg'. Langs deze bergweg passeert u het Silvermine Natuurreservaat en Noordhoek. Eenmaal over de berg de weg over in de M65 Kommetjie Road. Verder op de M65 verleden Sun Valley en bij de tweede stoplichten rechtsaf richting Kommetjie. Ga rechtdoor en u passeert Masimumphele en Imhoff Farm tot het einde van Kommetjie. Je ziet een surf shop teken aan de rechterkant en een supermarkt aan de linkerkant. Sla rechtsaf bij de surfshop teken in Sommerset Way en volg deze voor 100 meter totdat het Gladiolen / Gladiolius Way aan de rechter bocht. U zult Eco Wave Long Beach op nummer 11 aan de rechterkant.