X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Eco Wave Lodge

11 Gladioli Way, Kommetjie, Kaapstad, Zuid-Afrika

Kaart & Route


77%Klassement

  • 100%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 60%Plaats
  • 80%Personeel
  • 60%Sfeer
  • 80%Properheid
  • 80%Faciliteiten

Vertaald door Google Openbaar vervoer: Er is een reguliere trein die loopt van het centraal station van Kaapstad direct naar Fish Hoek. Van Fish Hoek kunt u een taxi nemen of we kunnen een transport (100 ZAR) voor u regelen als je ons laat weten op voorhand. Het duurt 20 minuten om van Fish Hoek naar Kommetjie.


Om Kommetjie vanaf de luchthaven met de auto: Volg de borden naar de snelweg N2 in de richting tot Cape Town Centre. Verder langs de N2, totdat de poort M3 naar Muizenberg aan de linkerkant. Volg deze weg en u zult de universiteit, Kirstenbosch en Constantia gaan tot het einde van de snelweg. Bij de T-kruising gaat u rechtsaf in de richting van de M64 Ou Kaapse Weg. Ongeveer 1 km verder linksaf 'Ou Kaapse Weg'. Langs deze bergweg passeert u de Silvermine Nature Reserve en Noordhoek. Eenmaal over de berg wordt de weg de M65 Kommetjie Road. Ga verder op de M65 verleden Sun Valley en bij de tweede stoplichten rechtsaf richting Kommetjie. Ga rechtdoor en je zal Masimumphele en Imhoff Farm overgaan tot het einde van Kommetjie. U zult een surfwinkel bord aan de rechterkant en een supermarkt aan de linkerkant. Sla rechtsaf bij de surfshop teken in Sommerset Way en volg deze voor 100 meter totdat het Gladiolen Way / Gladioliusweg aan de rechterhand bocht. U zult Eco Wave Long Beach bevindt zich op nummer 11 aan de rechterkant.


Om Kommetjie van de stad met de auto: De N2 begint in het centrum van Kaapstad aan de noordkant van de Buitengracht straat buiten het V & A Waterfront. Het eerste gedeelte van de N2 wordt gedeeld met het begin van de N1. Verder langs de N2, totdat de poort M3 naar Muizenberg aan de linkerkant. Volg deze weg en u zult de universiteit, Kirstenbosch en Constania gaan tot het einde van de snelweg. Bij de T-kruising gaat u rechtsaf in de richting van de M64 Ou Kaapse Weg. Ongeveer 1 km verder linksaf 'Ou Kaapse Weg'. Langs deze bergweg passeert u de Silvermine Nature Reserve en Noordhoek. Eenmaal over de berg wordt de weg de M65 Kommetjie Road. Ga verder op de M65 verleden Sun Valley en bij de tweede stoplichten rechtsaf richting Kommetjie. Ga rechtdoor en je zal Masimumphele en Imhoff Farm overgaan tot het einde van Kommetjie. U ziet een surfwinkel teken aan de rechterkant en een supermarkt aan de linkerkant. Sla rechtsaf bij de surfshop teken in Sommerset Way en volg deze voor 100 meter totdat het Gladiolen / Gladiolius Way aan de rechterhand bocht. U zult Eco Wave Long Beach bevindt zich op nummer 11 aan de rechterkant.