Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Plaats

Salasala Road

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Eazy's Place is gelegen aan de rand van Dar es Salaam ongeveer 12 km ten noorden van het centrum. Aangekomen op de internationale luchthaven, de goedkoopste manier om Eazy's Place te krijgen is door daladala, de lokale bus. Dus de hele reis is niet meer dan 4000 TZS (2,50 USD). Je moet uit de luchthaven gebied om te wandelen naar de hoofdweg en proberen om een ​​bus naar het centrum stoppen. Het centrum van de stad is om de juiste als je de luchthaven in de rug. Vergeet niet dat ze rijden aan de linkerkant van de weg in Tanzania, zodat u zal hebben om de weg over te steken. Kijk voor mensen die wachten op een bus en bij hen voegen. Je kan net zo goed proberen te vragen over de bussen naar de stad. De daladalas zijn vaak al vol met mensen die naar de stad, dus je zou kunnen zien een aantal van hen passeren voordat je kunt krijgen op een. Bemoei je met je bagage hoogstwaarschijnlijk zij zullen werpen op het dak als het mogelijk is of als je geluk hebt krijg je het van binnen ergens. Reist u lichte dit zou kunnen werken. Zorg ervoor dat u een bus die gaat naar Posta (postkantoor), dat is het centrum van de stad of als je geluk hebt en de bussen rijden van de luchthaven van het gebied, neem een ​​bus rechtstreeks naar Mwenge nemen. Vraag eens rond: daladala Mpaka Mwenge? Er zijn tekenen aan de voorzijde van de bus het vertellen van de bestemmingen. Als eindigend in Posta vindt de bus voor Mwenge, zijn rond of aankomen binnenkort. Het zegt Posta en Mwenge op de voorkant van de bus. Zorg ervoor om te komen tot Posta goed voordat spitsuren als het moeilijk om door te gaan naar een bus en je zal moeten wachten voor een uur of twee of drie of youll moeten doen als de lokale bevolking: vecht je een weg op een bus.

Aangekomen bij Mwenge vindt de bus voor Tegeta. Ze bevinden zich aan de ene kant van de ruimte van de bussen, dichter bij het tankstation, dat je zou kunnen zien aan de andere kant van de weg door het kruispunt. Wees je bewust van zakkenrollerij op Mwenge kijk niet als een misplaatste vreemdeling. Mensen zijn aardig, maar misschien een beetje verlegen tegenover buitenlanders bij het reizen op deze manier omdat niet veel toeristen doen. Vergeet niet om makkelijk toegankelijke verandering voor uw tickets hebben. Je moet uitstappen bij Mbuyuni.

Als u niet zeker weet waar uitstappen, ofwel vragen de dirigent, zal hij u vertellen - of een paar minuten na het passeren van de Karibu Art Gallery aan uw rechterhand (zie foto) moet je uitstappen. Hier Eazy halen u hetzij door Bajaji of Pikipiki en nemen u mee naar zijn plaats dat is ongeveer 4 km van Mbuyuni.

Als u met de auto komt naar het noorden via de nieuwe Bagamoyo Road, passeren Africana totdat u de Karibu Art Gallery aan uw rechterhand. U kunt hier parkeren, een drankje of wat te eten en te bellen Eazy, die zal leiden tot zijn plaats.

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.