X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Eazy's Place

Nyakisinde Road, Dar es Salaam, Tanzania

Kaart & Route


86%Klassement

  • 80%Waarde voor uw geld
  • 90%Beveiliging
  • 80%Plaats
  • 90%Personeel
  • 90%Sfeer
  • 90%Properheid
  • 80%Faciliteiten

Vertaald door Google Eazy's Place is gelegen aan de rand van Dar es Salaam ongeveer 12 km ten noorden van het stadscentrum. Aangekomen op de internationale luchthaven, de goedkoopste manier om Eazy's Place te krijgen is door daladala, de lokale bus. Dus de hele reis is niet meer dan 4000 TZS (2,50 USD). Je moet uit te lopen van het luchthavengebied naar de hoofdweg en proberen om een ​​bus naar het centrum stoppen. Het stadscentrum is aan de rechterkant als je de luchthaven in de rug. Vergeet niet dat ze rijden aan de linkerkant van de weg in Tanzania, dus je moet de weg oversteken. Kijk voor mensen die wachten op een bus en bij hen voegen. Je kan net zo goed proberen te vragen over de bussen naar de stad. De daladalas zijn vaak al vol met mensen die naar de stad, dus je zou een aantal van hen voorbij zien voordat je kunt krijgen op een. Bemoei je met je bagage - meest waarschijnlijk zullen ze het gooien op het dak of het mogelijk is of als je geluk hebt krijg je het binnen ergens. Reist u licht dit zou kunnen werken. Zorg ervoor dat u een bus naar Posta (postkantoor) nemen - dat is het centrum van de stad - of als je geluk hebt en de bussen rijden van de luchthaven gebied, neem een ​​bus rechtstreeks naar Mwenge. Vraag eens rond: daladala Mpaka Mwenge? Er zijn tekenen aan de voorzijde van de bus het vertellen van de bestemmingen. Als eindigend op Posta vinden de bus voor Mwenge, zijn rond of binnenkort aankomen. Het zegt Posta en Mwenge op de voorkant van de bus. Zorg ervoor om te komen tot Posta ruim voor de spits als het moeilijk zal zijn om door te gaan naar een bus en je zal moeten wachten tot een uur of twee of drie - of je moet doen als de lokale bevolking: vecht je een weg op een bus.

Aangekomen bij Mwenge vindt de bus voor Tegeta. Ze bevinden zich aan de ene kant van het gebied van bussen, dichter bij het tankstation dat je zou kunnen zien aan de andere kant van de weg door het kruispunt. Wees je bewust van zakkenrollerij bij Mwenge - er niet uit als een misplaatste vreemdeling. Mensen zijn mooi, maar misschien een beetje verlegen tegenover buitenlanders bij het reizen op deze manier omdat niet veel toeristen doen. Vergeet niet om makkelijk toegankelijke verandering voor uw tickets. Je moet uitstappen bij Mbuyuni.

Als u niet zeker weet waar uitstappen, ofwel vraagt ​​de dirigent, hij zal je vertellen - of een paar minuten na het passeren van de Karibu Art Gallery aan uw rechterhand (zie foto) moet je uitstappen. Hier Eazy zal halen u op, hetzij door Bajaji of Pikipiki en nemen u mee naar zijn plaats dat is ongeveer 4km van Mbuyuni.

Als u met de auto komt naar het noorden via de nieuwe Bagamoyo Road, voorbij Africana totdat u de Karibu Art Gallery aan uw rechterhand. U kunt hier parkeren, een drankje of wat eten en bellen Eazy, die je zal leiden naar zijn plaats.