X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Dzajica Buk Neretva Rafting

Plaža Džajića Buk bb88400, Konjic, Konjic, Bosnië-Herzegovina

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google Vanaf het station Džajići tot centrum van Konjic:
je naar beneden de Titova straat naar stoplicht met de straat M17 (weg Sarajevo-Mostar), dan rechtdoor naar de oude brug (die is alleen voor voetgangers), moet de oude brug blijven op degenen rechterkant en moet rechtdoor gaan , nog steeds langs de Titova straat tot de volgende brug.
Restaurant Han ligt naast de brug nog op degenen rechterhand. Het oversteken van de brug gaat men uit Titova straat naar Zuke Džumhura straat en er is een verkeersbord die wijst links naar Boracko jezero, Rafting en aan de rechterkant is de oude brug.
Het nemen van de bocht naar links en gaat langs de straat (richting de Boracko meer) is de weg langs de rivier Neretva, die nu aan de linkerkant. Na 1 km, is hotel Garden stad gelegen aan de rechterkant, waarna er een belangrijk kruispunt op een kleine rivier genaamd Bijela, er staat een verkeersbord die wijst naar links Džajići, en rechts Boracko meer. Het nemen van de bocht naar links richting Džajići voor 4 km, langs rivier Neretva men passeert een tunnel 150 meter lang en naast een brug (die leidt tot niet Džajići Spiljane). Na het passeren van (wat betekent dat de rivier Neretva blijft op die linker kant) en op 1 km van de weg meer de bestemming, Džajići, is bereikt.

Vanaf het busstation langs de M17 weg (Sarajevo-Mostar):
men passeert een taxistandplaats en over de belangrijkste brug in Konjic op de rivier Neretva, die leidt tot Titova straat, het maken van een bocht naar rechts hier en naar beneden de Titova straat de oude brug is bereikt (dat is alleen voor voetgangers), de oude brug moet blijf op degenen rechterkant en moet rechtdoor gaan, nog steeds langs de Titova straat tot de volgende brug. Restaurant Han ligt naast de brug nog op degenen rechterhand. Het oversteken van de brug gaat men uit Titova straat naar Zuke Džumhura straat en er is een verkeersbord die wijst links naar Boracko jezero, Rafting en aan de rechterkant is de oude brug. Het nemen van de bocht naar links en gaat langs de straat (richting de Boracko meer) is de weg langs de rivier Neretva, die nu aan de linkerkant. Na 1 km, is hotel Garden stad gelegen aan de rechterkant, waarna er een belangrijk kruispunt op een kleine rivier genaamd Bijela, er staat een verkeersbord die wijst naar links Džajići, en rechts Boracko meer. Het nemen van de bocht naar links richting Džajići voor 4 km, langs rivier Neretva men passeert een tunnel 150 meter lang en naast een brug (die leidt tot niet Džajići Spiljane). Na het passeren van (wat betekent dat de rivier Neretva blijft op die linker kant) en op 1 km van de weg meer de bestemming, Džajići, is bereikt.