X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reservaties

Routebeschrijving naar Duda Hostel

Rua do Carmo, 15 Pelourinho, Salvador -Bahia- Bra, Salvador, Brazilië

Kaart & Route


77%Klassement

  • 72%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 80%Plaats
  • 80%Personeel
  • 82%Sfeer
  • 72%Properheid
  • 71%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het busstation
Steek de voetgangersbrug van het busstation naar Iguatemi winkelcentrum en neem de 'executivo' bus naar Praa da S bij de bushalte Iguatemi mall. Stap uit bij de laatste halte en loop naar 'Ladeira doen Pel' heuvel, lopen de heuvel af en dan de 'Ladeira do Carmo' heuvel. U vindt de 'Pestana Convento do Carmo' hotel bij Carmo Street. Duda hostel is gelegen in dezelfde straat, nummer 15, op slechts 20 meter van het hotel. Zoals de bijgevoegde kaart.

Een ander alternatief is de bus ook Duque de Caxias in dezelfde Terminal Mall Center, uitstappen in de voorkant van de school ICEIA Barbalho, loop Cerqueira Campos straat tot de 'Igreja dos 15 Mistrios'Church, en van daar naar de

Vanaf het vliegveld
Neem de Airport-Praa da S 'executivo' bus, uitstappen bij de laatste halte en loop naar 'Ladeira doen Pel' heuvel, lopen de heuvel af en dan de 'Ladeira do Carmo' heuvel. U vindt de 'Pestana Convento do Carmo' hotel bij Carmo Street. Duda hostel is gelegen in dezelfde straat, nummer 15, op slechts 20 meter van het hotel. Zoals de bijgevoegde kaart.

Een andere optie is om de bus Airport-Terminal van Frankrijk nemen, uitstappen bij de laatste halte, loop naar het Museu du Ritmo de Carlinhos Brown en neem de 'Bondinho do Pilar' toeristische tram, omhoog gaan door de Bondinho, je krijgt bij 'Carmo' Street, waar Duda Hostel ligt (nummer 15).

** Wij adviseren onze klanten die aankomt na 20:00 aan onze shuttle service. Om te reserveren de pendeldienst ons het vluchtnummer, de datum en tijd van aankomst. Controleer de prijzen.