X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Doors Hostel

Olimpului Street No 13, Boekarest, Roemenië

Kaart & Route


95%Klassement

  • 98%Waarde voor uw geld
  • 94%Beveiliging
  • 95%Plaats
  • 100%Personeel
  • 95%Sfeer
  • 91%Properheid
  • 95%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het vliegveld (Banaeasa of Otopeni):

Neem de Express bus nr. 783 naar Uniriiplein, laatste halte. Zorg ervoor dat u uitstappen bij de laatste halte, heeft Uniriiplein 2 stops.When stapt uit de 783, loopt u naar rechts voor ongeveer 200 meter en u krijgt te Bibescu Voda Street. Loop rechtdoor totdat je bij Calea Serban Voda Straat en blijven lopen tot je Principatele Unite straat aan uw rechterhand. Gaande Principatele Unite, onze straat is de derde aan uw linkerhand, Olimpului Street. U vindt ons op nr. 13, een zwarte en gele hek. Kom binnen en geniet van de leuke sfeer!
Als je een aantal kleine straatjes lopen naar ons hostel te bereiken, raden wij u afdrukken van een kaart, die u vindt door de foto's.

Vanuit het Station (Gara de Nord):

Ga naar 'Gara de Nord 1' metrostation en stap op de gele lijn gaat Pantelimon. Op de 7e halte stapt uit de trein op Uniriiplein (Piazza Unirii) en ga rechts en stap uit de metro station. Terwijl je de trap beklimmen om eruit te komen, blijven lopen rechtdoor en neem de eerste straat rechts. Deze korte straat brengt u naar Serban Voda Street, neem links op Serban Voda Straat en loop in de richting van de grote kerk. Wanneer u de kerk voorbij, neem de eerste straat rechts, Principatele Unite straat en vervolgens de derde links, zal Olimpului Street.You ons op nr. 13, een zwarte en gele hek. Kom binnen en geniet van de leuke sfeer!
Als je een aantal kleine straatjes lopen naar ons hostel te bereiken, raden wij u afdrukken van een kaart, die u vindt door de foto's.

Beide Gara de Nord en de luchthaven zijn de belangrijkste doelgroep voor de toeristische oplichting en con taxi's. Wees voorzichtig en niet de eerste taxi die je uitnodigt niet nemen. Een normale tarief van Gara de Nord is 15 maximale lei (ongeveer 3,5 euro) en van de luchthaven Henri Coanda (OTP) is 45 maximaal lei (10 euro).
De luchthaven heeft 2 kantoren voor het bellen van een taxi, ze zijn direct naast de kassa gebied, vragen om een ​​goedkope taxi, zal het er meteen. Er is ook de luchthaven bus, geen 783, die ook draait 's nachts, laat vertrekt iedere 40 minuten tijdens de nacht en elke 15 minuten gedurende de dag.
Het station heeft een aantal eerlijke taxichauffeurs ook, maar je zou moeten een beetje rond te kijken. De meeste eerlijke taxi de prijs geschreven op de deur, die maximaal 1.4 lei / km. Wanneer u dit soort cabines vinden, vraag of vertel hen u zult maximale 15 lei te betalen om u naar Olimpului Street. De beste manier om hier te komen tijdens de dag is het gebruik van de metro, maar als je aankomt tijdens de nacht is er geen bus N117 dat je vertrekt om Piata Unirii, passeren Gara de Nord elke 40 minuten. De bushalte ligt op Grivita Street.