X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Don Moustache Hostel

Girona 33, Barcelona, Spanje

Kaart & Route


94%Klassement

  • 95%Waarde voor uw geld
  • 92%Beveiliging
  • 94%Plaats
  • 97%Personeel
  • 94%Sfeer
  • 94%Properheid
  • 90%Faciliteiten

Vertaald door Google Er zijn drie metrostations, Urquinaona (L1-L4), Girona (L4) en Tetuan (L2), op vijf minuten lopen van het hostel.

Van de belangrijkste luchthaven van Barcelona-El Prat

a) Vervoer naar het luchthaven pick-up: van en naar de luchthaven van Barcelona. Prijzen per persoon inclusief een koffer en een stuk handbagage zijn als volgt:

* Pak @ de luchthaven: 24 € (1 pax), 12,5 € (2 personen), 9 € (3 en meer personen)
Voor het verzamelen van @ de luchthaven stuur dan een e-mail naar het adres op uw boekingsbevestiging met naam, vluchtnummer, datum en aankomsttijd.

* Van het hostel naar de luchthaven is 9 € / persoon

b) Neem de Aerobus of de trein naar Plaça Catalunya. Van daaruit kunt u lopen naar het hostel lopen Passeig de Gracia slaat dan rechtsaf naar Caspe st (1 straat); lopen 4 blokken tot je Girona Straat bereiken en vervolgens op zoek naar nummer 33 ... daar zijn we dan!

c) Als u besluit om een ​​taxi nemen vanaf het vliegveld van Barcelona naar het hostel het kost je ongeveer 30 € totaal.

Vanaf het vliegveld van Girona:
Als je vliegt met Ryanair naar de luchthaven van Girona moet je een bus nemen vanaf daar naar Estació del Nord, in Barcelona. Dat brengt u 1 uur en 15 minuten. Van Estació del Nord kunt u lopen naar het hostel en dat geeft je 20 minuten duren. Loop Napoles straat naar Caspe straat en sla linksaf en loop 4 blokken tot je Girona straat bereiken. Kijk dan voor nummer 33.

Van Sants Estació (het centraal station)
Neem lijn 3 (groen) en ga rechtdoor naar de Passeig de Gràcia. Van daar, kijk voor Consell de Cent straat, lopen vier blokken tot je Girona straat te bereiken en loop dan naar beneden tot nummer 33.