X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Domaine Thomson

Engravias, Ariege, Foix, Frankrijk

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google Engravies kan gemakkelijk bereikt worden vanaf twee grote luchthavens, Carcassonne en Toulouse, beide binnen een uur `rijden en met autoverhuur. Grote wegen en makkelijk te autosnelwegen navigeren zal je het grootste deel van de weg te nemen, dan is een korte spreuk op rustige landelijke wegen brengen u naar het pension.

VAN CARCASSONNE

* Bij het verlaten van de luchthaven Carcassonne (Salveza) rechtsaf.
* Volg de aanwijzingen voor Montreal.
* Na Montreal richting Fanjeaux, en vervolgens Mirepoix.
* Van Mirepoix volg de borden richting Pamiers.
* Deze weg loopt door verschillende dorpen; Besset, Coutens, Tourtrol, Rieucros.
* Na Rieucros linksaf en volg de borden voor Vira en Dun. Passeren Vira en ongeveer 2 mijl verder rechtsaf bewegwijzerde Engravies.
* Voer dorp Engravies over de brug, blijven 100meters vervolgens linksaf bij huis met groene luiken.

VAN TOULOUSE AIRPORT

* Bij het verlaten van de luchthaven volgt u de borden naar Toulouse, vervolgens een keer op de hoofdweg (Periferique) volg de borden naar Montpelier.
* Volg de Periferique, don `t worden gealarmeerd als voor een tijdje zijn er geen tekenen van Montpelier, gewoon doorgaan.
* Aan het begin van de Autoroute voor Montpelier, Carcassonne, en Barcelona, ​​het is ook bewegwijzerde naar Foix en Andorra. Je nodig hebt om een ​​ticket te nemen, het is een vergoeding betalen van de snelweg, dan wanneer je laat je betaalt.
* Na het gaan langs deze voor enkele kilometers je aftakken van de snelweg volgt u de borden voor Pamiers, Foix en Andorra.
* Aan het einde van de autoroute plaats ticket in machine. Het zal Euro 4,40 of Euro 5, afhankelijk van tijdstip van de dag gekost.
* Rij door tot de tweede afslag naar Pamiers. U zult een commercieel vastgoed passeren met een gigantische Carrefour (supermarche) duidelijk zichtbaar vanaf de rijbaan. Neem deze afslag bewegwijzerd voor Mirepoix. Het is een krappe bocht.
* Bij de rotonde neemt u de eerste afslag richting Mirepoix.
* Continue en passeren Les Pujols.
* Neem de tweede teken aan de rechterkant na deze te Vira en Dun. Dit komt zeer snel na een turn-off richting Les Issards.
* Volg de weg door Vira en verder 2 mijl.
* Rechtsaf richting Engravies.
* Voer dorp Engravies over de brug, blijven 100meters vervolgens linksaf bij huis met groene luiken.