X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Dom Hostel

Doutor Marrey Junior, 127, Sao Paulo, Brazilië

Kaart & Route


83%Klassement

  • 80%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 80%Plaats
  • 100%Personeel
  • 60%Sfeer
  • 80%Properheid
  • 100%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf Guarulhos Airport:

Je hebt 4 opties. U kunt het openbaar vervoer, die wordt steeds een bus die R kost $ 37 (Airport Bus Service) en het gaat om Tiete Station (Blue Line, dezelfde als de onze) en neem dan de metro en gaan op weg naar Tucuruvi gebruiken, uitstappen bij Parada Inglesa of neem een ​​andere bus die R kost $ 4,30 en gaat naar Tatuape station (rode lijn) en dan kunt u gemakkelijk te Parada Inglesa station (blauwe lijn) komen met de metro. De andere manier is om een ​​taxi, die kost je minstens R $ 80,00 krijgen. Wij bieden een pendeldienst voor R $ 100 op te halen en R $ 80 om u van het hostel naar het vliegveld.

Van Tiete Bus Station:

Het station is verbonden met de metro, en het is dezelfde lijn als die van ons, de blauwe lijn. Je moet de trein op weg naar Tucuruvi en stap uit bij Parada Inglesa station krijgen.

Van de luchthaven Congonhas:

De beste manier is het krijgen van een taxi naar het dichtstbijzijnde metro die is Judas, blauwe lijn, dezelfde als de onze, je gaat besteden ongeveer R $ 20 plus de metro ticket R $ 3. Je moet een trein richting Tucuruvi en stap uit bij Parada Inglesa station neemt. Wij bieden een pendeldienst voor R $ 100,00 (enkele reis).

Let op: We zijn gevestigd in de noordelijke zone van Sao Paulo! Parada Inglesa. Doutor Marrey Junior Straat 127 en niet op Marrey Junior plein in Perdizes, West Zone van Sao Paulo. Als u met de taxi zorg ervoor dat u de de taxichauffeur de juiste plaats te vertellen! Dank u.