X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Discovery Hostel

Rua Benjamin Constant 26, Glória, Rio de Janeiro, Rio de Jenerio, Brazilië

Kaart & Route


96%Klassement

  • 96%Waarde voor uw geld
  • 95%Beveiliging
  • 94%Plaats
  • 99%Personeel
  • 97%Sfeer
  • 97%Properheid
  • 97%Faciliteiten

Vertaald door Google Rio de Janeiro - Galeao International Antonio Carlos Jobim (GIG)

MET DE BUS - Bussen vertrekken vanaf de onderste / aankomsthal van ieder 20 minuten beide terminals. De naam van het bedrijf is echt en het is een blauwe bus. De bus naar Gloria is het nummer 2018 en zal moeten Aeroporto Internacional hoeft RJ / Alvorada (Via Orla da Zona Sul) geschreven.

Bussen rijden 5:30-23:35, kost R $ 12 (US $ 6) en duurt ongeveer een uur om naar het gebied waar het hostel ligt.

De bus gaat helemaal uit Galeao (GIG) door het centrum van de stad en maakt een stop bij de luchthaven Santos Dumont (SDU). Direct na het verlaten van de nationale luchthaven, laat de bestuurder weten dat u afstappen tegenover Gloria metrostation en vanaf daar is gewoon een 5 minuten lopen naar Discovery Hostel.

Met de taxi - Pre-paid taxi's rijden vanaf deze luchthaven. Vouchers kunnen worden gekocht bij een stand in de aankomsthal of bij de balie voordat je Customs verlaten.

Algemeen die welke zijn taxi's duurder dan de gele taxi buiten. Er is een vaste prijs van R $ 100 tot de meeste plaatsen in Zona Sul.

De rit naar Gloria wijk duurt ongeveer 30 minuten en ongeveer R $ 50-60 (US $ 25-30) zal kosten met de gele taxi's. Vraag voor een prijs eerst en vertel de chauffeur om de taxameter te schakelen.

Wij bieden een taxi pick-up service voor R $ 70 ook. Ook al is het een beetje duurder dan een gewone gele taxi van de luchthaven, kunt u ervoor zorgen dat er iemand aanwezig is voor u, vooral voor late aankomsten.


Rio de Janeiro - Santos Dumont (SDU)

MET DE BUS - Bussen vertrekken van buiten de aankomsthal elke 30 minuten opbouwen. De naam van het bedrijf is echt en het is een blauwe bus. De bus naar Gloria is het nummer 2018 en zal moeten Alvorada (Via Orla da Zona Sul) geschreven.

Bussen rijden 5:30-22:30 en kost R $ 6 - R $ 12 (U $ D 3-6).

Zeg tegen de buschauffeur dat u uit bij Gloria metrostation en van daaruit haar een 5 minuten lopen naar Discovery hostel.

Openbare Bus 497 - Draait luchthaven van Santos Dumont (SDU) naar Catete, Flamengo & Laranjeiras. Het is minder dan 5 minuten rijden van het vliegveld, dus let en laat de buschauffeur weet dat u uit bij metrostation Gloria.

Stap uit bij Avenida Augusto Severo (helemaal aan het eind van Parque do Parijs ligt aan uw linkerhand), steek de straat over en loop naar Rua da Gloria tot u bij het metrostation. Rua Benjamin Constant (onze straat) ligt vlak naast het en Discovery Hostel ligt aan het nummer 26.

Met de taxi - taxi's te wachten buiten de aankomsthal gebouw.

Transcootour hebben een bureau bij de uitgang aankomsten en biedt een vaste prijs een taxi. Algemeen die welke zijn taxi's duurder dan de gewone gele taxi buiten.

Gloria moet kosten rond R $ 15 (U $ D 7) en duurt minder dan 10 minuten.