X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Discovery Hostel

Rua Benjamin Constant 26, Glória, Rio de Janeiro, Rio de Jenerio, Brazilië

Kaart & Route


96%Klassement

  • 95%Waarde voor uw geld
  • 95%Beveiliging
  • 94%Plaats
  • 98%Personeel
  • 96%Sfeer
  • 97%Properheid
  • 94%Faciliteiten

Vertaald door Google Rio de Janeiro - Galeao International Antonio Carlos Jobim (GIG)

MET DE BUS - De bussen vertrekken vanaf de onderste / aankomsthal van beide terminals om de 20 minuten. De naam van het bedrijf is echt en het is een blauwe bus. De bus naar Gloria is het nummer 2018 en moet Aeroporto Internacional do RJ / Alvorada (Via Orla da Zona Sul) geschreven.

Bussen rijden 5:30-23:35, kosten R $ 13 (US $ 6) en duurt ongeveer een uur naar het gebied waar het hostel ligt te krijgen.

De bus gaat helemaal uit Galeao (GIG) door het centrum van de stad en maakt een stop bij de luchthaven Santos Dumont (SDU). Direct na het verlaten van de nationale luchthaven, laat de bestuurder weten dat u afstappen voor Gloria metrostation en vanaf daar het slechts 5 minuten lopen naar Discovery Hostel.

MET DE TAXI - Pre-paid taxi's rijden vanaf deze luchthaven. Vouchers kunnen worden gekocht bij een stand in de aankomsthal of bij de balie voordat je de douane verlaten.

Algemeen deze taxi's zijn duurder dan de gele taxi's buiten. Er is een vaste prijs van R $ 100 tot de meeste plaatsen in Zona Sul.

De rit naar wijk Gloria duurt ongeveer 30 minuten en kost ongeveer R $ 50-60 (US $ 25-30) met de gele taxi's. Vraag voor een prijs eerst en vertel de chauffeur om de taxameter te schakelen.

Wij bieden een taxi pick-up service voor R $ 85 ook. Ook al is het een beetje duurder dan een gewone gele taxi van de luchthaven, kunt u ervoor zorgen dat er iemand aanwezig is voor u, vooral voor late aankomsten.


Rio de Janeiro - Santos Dumont (SDU)

MET DE BUS - Bussen vertrekken van buiten de aankomsthal bouwen om de 30 minuten. De naam van het bedrijf is echt en het is een blauwe bus. De bus naar Gloria is het nummer 2018 en moet Alvorada (Via Orla da Zona Sul) geschreven.

Bussen rijden 5:30-22:30 en de kosten R $ 6 - R $ 13 (U $ D 3-6).

Vertel de buschauffeur dat u uit bij Gloria metrostation en vanaf daar is het een 5 minuten lopen naar Discovery hostel.

Openbare Bus 497 - loopt van de luchthaven Santos Dumont (SDU) naar Catete, Flamengo en Laranjeiras. Het is minder dan 5 minuten rijden van het vliegveld, dus let en laat de buschauffeur dat u uitstappen bij Gloria metrostation.

Stap uit bij de Avenida Augusto Severo (aan het eind van Parque do Parijs ligt aan uw linkerhand), steek de straat over en loop naar de Rua da Gloria totdat je bij het metrostation. Rua Benjamin Constant (onze straat) ligt vlak naast het en Discovery Hostel ligt aan het nummer 26.

Met de taxi - Taxi's wachten buiten de aankomsthal gebouw.

Transcootour hebben een bureau bij de uitgang aankomst en biedt vaste prijs een taxi. Algemeen deze taxi's zijn duurder dan de gewone gele taxi's buiten.

Gloria moet kosten rond de R $ 15 (U $ D 7) en duurt minder dan 10 minuten.