X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Discover Rwanda Youth Hostel

Kacyiru Kigali, Kigali, Rwanda

Kaart & Route


79%Klassement

  • 85%Waarde voor uw geld
  • 75%Beveiliging
  • 80%Plaats
  • 85%Personeel
  • 85%Sfeer
  • 75%Properheid
  • 70%Faciliteiten

Vertaald door Google De Discover Rwanda Youth Hostel ligt vlak bij de Boulevard de L'umuganda, tegenover de Top Tower Hotel en naast het Chinese Restaurant.

Vanaf het vliegveld: Neem de enige weg richting het centrum van de stad in Kigali, door te gaan op deze weg tot aan het Kigali Business Center (KBC) rotonde is bereikt en zet de eerste rechts op de rotonde. Volg de weg naar beneden, net na het passeren van de Top Tower Hotel aan uw linkerhand, rechtsaf (dit is de tweede straat rechts op de weg na de KBC-rotonde) steken de weg die je meteen komen, het passeren van een Chinees restaurant aan uw linkerhand en een kantoorgebouw aan uw rechterhand. De Discover Rwanda Youth Hostel ligt direct voor u met een witte hek.

Vanuit het centrum van de stad: Vanuit de Unie Trade Centre (UTC) gebouw in het centrum van de stad beer rechtsaf bij de rotonde, neemt u de tweede afslag. U zal onmiddellijk beginnen te dalen van het centrum van de stad. Blijf doorgaan tot door verkeerslichten gepresenteerd op de Kobil Petrol Station. Sla linksaf en volg de weg met de bocht naar links, dan rechts, dan links en weer rechts. Op dezelfde weg, ga de heuvel - u bent nu op weg naar het Ministerie van Defensie. Neem de volgende links (vóór het bereiken van het Ministerie van Defensie, maar in het zicht van het), zal dit u naar het Kigali Business Center (KBC) rotonde. Sla linksaf, het nemen van de 3e afslag. Volg de weg naar beneden, net na het passeren van de Top Tower Hotel aan uw linkerhand, rechtsaf (dit is de tweede straat rechts op de weg na de KBC-rotonde) steken de weg die je meteen komen, het passeren van een Chinees restaurant aan uw linkerhand en een kantoorgebouw aan uw rechterhand. De Discover Rwanda Youth Hostel ligt direct voor u met een witte hek.

Contact: +250782265679