X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Discover Rwanda Youth Hostel

Kacyiru Kigali, Kigali, Rwanda

Kaart & Route


79%Klassement

  • 76%Waarde voor uw geld
  • 78%Beveiliging
  • 76%Plaats
  • 80%Personeel
  • 87%Sfeer
  • 80%Properheid
  • 73%Faciliteiten

Vertaald door Google De Discover Rwanda Youth Hostel ligt vlak bij de Boulevard de L'Umuganda, tegenover de Top Tower Hotel en naast het Chinese restaurant.

Vanaf het vliegveld: Neem de enige weg richting het centrum van de stad in Kigali, blijven gaan op deze weg tot het Kigali Business Center (KBC) rotonde bereikt is en draai vervolgens de eerste rechts op de rotonde. Volg de weg naar beneden, net na het passeren van de Top Tower Hotel aan uw linkerhand, slaat u rechtsaf (dit is de tweede straat rechts op de weg na de KBC-rotonde) steekt u de weg die je meteen te komen, het passeren van een Chinees restaurant aan uw linkerhand en een kantoorpand aan uw rechterhand. De Discover Rwanda Youth Hostel is direct voor u met een wit hek.

Komende vanuit het centrum van de stad: Vanuit de Unie Trade Centre (UTC) gebouw in het centrum van de stad slaat u rechtsaf op de rotonde, neemt u de tweede afslag. U zal onmiddellijk beginnen te dalen van het centrum van de stad. Blijf doorgaan tot gepresenteerd door verkeerslichten bij de Kobil Petrol Station. Sla linksaf en volg de weg met de bocht naar links, dan rechts, dan links en weer rechts. Op dezelfde weg, ga de heuvel - u bent nu op weg naar het Ministerie van Defensie. Neem de eerste straat links (vóór het bereiken van het Ministerie van Defensie, maar in het zicht van het), zal dit u naar de Kigali Business Center (KBC) rotonde. Draai naar links, waarbij de 3e afslag. Volg de weg naar beneden, net na het passeren van de Top Tower Hotel aan uw linkerhand, slaat u rechtsaf (dit is de tweede straat rechts op de weg na de KBC-rotonde) steekt u de weg die je meteen te komen, het passeren van een Chinees restaurant aan uw linkerhand en een kantoorpand aan uw rechterhand. De Discover Rwanda Youth Hostel is direct voor u met een wit hek.

Contact: +250782265679