X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Destino N�mada

Calle 11 # 00 - 38, La Candelaria, Bogota, Columbië

Kaart & Route


71%Klassement

  • 67%Waarde voor uw geld
  • 73%Beveiliging
  • 73%Plaats
  • 80%Personeel
  • 60%Sfeer
  • 80%Properheid
  • 67%Faciliteiten

Vertaald door Google Hier zijn enkele tips over hoe u het hostel te krijgen van de standaard 3-openbaar en massale systemen. Aan het einde vindt u adviezen vinden in het Spaans dat je kunt geven aan een taxichauffeur om DN zo gemakkelijk mogelijk te vinden.

Dus, kiezen wat bij je past het beste uit de volgende:

Vanaf de internationale luchthaven - El Dorado.
Zodra je uit te gaan van de immigratie gebied, de straat oversteken en de bus nummer "299 Germania Centro". Vraag de chauffeur om u te vertellen uitstappen bij de rotonde aan de Calle 19 met Carrera 3.
Vind de 4e Carrera en loop naar het zuiden op het naar de Calle 11, waar de bibliotheek Luis Angel Arango is. Daarna lopen Twee en een halve blokken en je zal een paarse en witte gebouw vinden - de DN huis - in het midden van het blok aan uw linkerhand. Voor meer nauwkeurige aanwijzingen kun je een kaart krijgen in onze website.
Prijs: Rond 1400 COP = 0,8 US

Vanaf het Centraal busstation.
Na het weggaan van de terminal, de bus nummer "C-23 Moralba Germania". Vraag de chauffeur om u te vertellen uitstappen bij 4 Carrera met Calle 11 bij de Bibliotheek Luis Angel Arango. Daarna lopen Twee en een halve blokken en je zal een paarse en witte gebouw vinden - de DN huis - in het midden van het blok aan uw linkerhand. Voor meer nauwkeurige aanwijzingen kun je een kaart krijgen in onze website.
Prijs: Rond 1400 COP = 0,8 US

Van de Transmilenio.
Naar het station "Las Aguas" of "Museo del Oro" en ga naar de Avenida Jimenez met 4 Carrera. Loop dan naar het zuiden door 4 Carrera tot je de hoek komen met Calle 11 naast de bibliotheek Luis Angel Arango. Daarna lopen Twee en een halve blokken en je zal een paarse en witte gebouw vinden - de DN huis - in het midden van het blok aan uw linkerhand. Voor meer nauwkeurige aanwijzingen kun je een kaart krijgen in onze website.
Prijs: Rond 1700 COP = 0,95 US

Als u besluit om een ​​taxi te krijgen van overal (busstation of vliegveld), schrijf de volgende suggesties over hoe om DN te krijgen, laten zien aan de dirver en zorg ervoor dat de hij neemt je mee langs de snelste weg naar beneden:

Primera opción: Tomar la avenida El Dorado hacia Monserrate. Luego pasar derecho por toda la Circunvalar hasta llegar a la Calle 10 y bajar por esa. Finalmente, rodeando la Universidad de La Salle por el Costado Norte, Calle 11, bajar hasta llegar al. hostel la Calle 11 # 1 -. 38 Het hostel heeft een zwarte vlag opknoping buiten.

Segunda Opción: Tomar la carrera Avenida El Dorado hasta llegar a la carrera 5a. Seguir derecho buscando Tomar la carrera 4a. hasta atravesar la Avenida Jimenez. Seguir por la carrera 4a hasta llegar a la calle 10. Subir hasta la carrera cero y bordear a la Universidad de la Salle. Luego encontrarán el hostel sobre el costado norte de la Universidad junto al parqueadero del costado norte en la Calle 11 # 1 -. 38 Het hostel heeft een zwarte vlag opknoping buiten.

Prijzen:
Vanaf het centrale busstation 10.000 tot 14.500 (6 tot 8 US)
Vanaf het vliegveld El Dorado: Tussen 20.000 en 25.000 (11 tot 13 US). Vergeet niet dat er een extra vergoeding voor het bestellen van een taxi 's nachts.