X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Deco Walk Hostel | Beach Club

928 Ocean Drive, Miami, Verenigde Staten

Kaart & Route


75%Klassement

  • 69%Waarde voor uw geld
  • 76%Beveiliging
  • 97%Plaats
  • 69%Personeel
  • 72%Sfeer
  • 71%Properheid
  • 67%Faciliteiten

Vertaald door Google Deco Walk Hostel | Beach Club.
928 Ocean Drive 2nd Floor
Miami Beach, Florida 33139.

De Deco Walk Hostel | Beach Club, heeft Valetparking recht tegenover het hostel op ocean drive, zodat u kunt komen en gaan met je auto zo vaak als je wilt voor 24 uur voor een vergoeding van $ 25 per nacht, (reserveren is niet noodzakelijk )

Wij zijn gevestigd op Ocean Drive tussen de 9e en 10e straat, op de tweede verdieping van de Deco Walk, tussen Fat dinsdag en The Breakwater Hotel.

Opmerking: Ga door de lift op de rechterkant van het gebouw.

Deco Walk Hostel | Beach Club:

Check-in: 15:00
Check-out is 11:00

Wij zijn slechts 10 mijl van Miami International Airport.

Vanaf de internationale luchthaven van Miami:

Per bus: Neem bus # 150 en verlaat de bus bij 10th Street en Washington Ave, Dan lopen 2 blokken oost naar Ocean Drive en sla rechtsaf. Wij zijn de tweede gebouw uit de hoek.

Taxi - ongeveer $ 32. Bel ons voor het aantal
Super Shuttle - $ 22 per persoon. Bel ons voor het aantal
Rent a Car - zie kiosken op de luchthaven voor meer informatie, bezoek deze autoverhuurbedrijf websites naar een huurauto online reserveren of contact opnemen met onze conciërge om u te helpen met het huren van een auto zodra u aankomt in Miami.

Van Miami Amtrak treinstation:
Openbare Bus - Neem de 150 Express bus naar Lincoln Road en; Washington Ave. Vervolgens transfer naar de South Beach Lokale bus (25 cent) naar het zuiden. Vertel de chauffeur dat u wilt uitstappen bij 10th Street en Washington Ave. Dan lopen 2 blokken oost naar Ocean Drive en sla rechtsaf. Wij zijn de tweede gebouw uit de hoek.

Van Miami Greyhound Bus Station op 36 NE 10th Street:
Openbare Bus - Loop ongeveer 2 blokken naar NE 2nd Avenue en neem de K-bus. De
bus vaak zegt Diplomat of Haul boven op de voorkant van de bus. Neem de K
bus naar South Beach en stap uit bij 10th Street en Washington Ave. lopen 2 blokken oost naar Ocean Drive en sla rechtsaf. Wij zijn de tweede gebouw uit de hoek.

Van Miami Greyhound Bus Station 4111 NW 27th Street:
Met de bus: Loop een blok west naar Le juni Road (27th Street en 42nd Avenue) en stap op de metro bus naar 'J Beach'. Deze bus brengt u naar 41 en Indian Creek waar je moet overdragen aan Bus C of H naar het zuiden. Verlaat de bus bij 10th Street en Washington Ave, Dan lopen 2 blokken oost naar Ocean Drive en sla rechtsaf. Wij zijn de tweede gebouw uit de hoek.

Met de auto:
Neem de I-95 zuid naar 395 East, deze brengt u over de baai op de
Mac Arthur Causeway. Als je komt van de helling wordt u op 5 St.
naar het oosten. Ga verder in die richting voor een 1/2 mijl en sla rechtsaf op Collins Avenue naar 10e straat en maken een bocht naar rechts naar Ocean Drive. Wij zijn de tweede gebouw uit de hoek. De Valet in het Deco Walk Hostel | South Beach, zal uw auto parkeren voor een vergoeding van $ 25 per nacht, gewoon vragen de receptie voor een voucher als je aankomt!

De Deco Walk Hostel | Beach Club is een 'OCEANFRONT' Hostel, onze Accommodaties Bestaat Uit!

6 Bed Vrouw Alleen slaapzalen zijn voorzien van een eigen badkamer, en de 6 bed gemengde slaapzalen zijn voorzien van een eigen badkamer en de slaapzalen bestaan ​​uit 2 Triple stapelbedden stijl.

Let op: Al onze! 6 bed gemengde slaapzalen en 6 Bed Vrouw Alleen slaapzalen (TWEE DORMS in een) met een en-suite badkamer.

12 Bed Vrouw Alleen slaapzalen zijn voorzien van een eigen badkamer, en de 12 bed gemengde slaapzalen zijn voorzien van eigen badkamer, de slaapzalen zijn ook voorzien van een flatscreen-tv, kluisjes en bestaan ​​uit 4 Triple stapelbedden stijl.

Alle slaapzalen, komen met, Föhn 8 inch Hotel kwaliteit matrassen. En beddengoed, dekens, handdoeken, kluisjes, airconditioning, bureau, bagagerekken, en biedt gratis WiFi en nog veel meer.

Van iedereen bij Deco Walk Hostel | Beach Club,
- Dank u en we kijken uit naar uw komst!