X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar David Inn

Via Ricasoli 31, Florence, Italië

Kaart & Route


84%Klassement

  • 83%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 100%Plaats
  • 91%Personeel
  • 80%Sfeer
  • 83%Properheid
  • 74%Faciliteiten

Vertaald door Google Het is gemakkelijk om ons te vinden als je de kaart af te drukken vanaf de sectie foto's!


Vanaf het centraal station Firenze Santa Maria Novella.

BELANGRIJK: Pas op voor de Hostel / Hotel verkopers op het station! U zou kunnen worden benaderd door mensen die proberen om u naar een andere locatie. We hebben geen personeel werkzaam op het station. Gelieve Procede met de nodige voorzichtigheid en wees alert als deze mensen zouden kunnen zijn oplichters of dieven.

VERDERE OPMERKING: In Florence vindt u verschillende huisnummers zien. Rode cijfers zijn aangewezen voor commerciële ondernemingen. Houdt u er rekening mee dat de Rode nummers zijn gerangschikt uitsluitend volgens andere Rode cijfers en dus zijn Black Ones.


Wij zijn gelegen op minder dan 15 minuten van het station en is gemakkelijk te vinden lopen naar de Dom van Milaan.

Verlaat het station via de linker uitgang waar u zult zien diverse bushaltes.

Steek over naar de andere kant van de straat (Via degli Avelli) waar je een fastfood restaurant aan uw linkerhand ziet. Loop rechtdoor.

Loop langs de Piazza dell'Unità waar u zult zien Hotel Baglioni. Keep on walking down Via Panzani, die iets zal veranderen linksaf naar Via Cerretani.

Zoals u Piazza San Giovanni, het plein waar de Duomo ligt te bereiken, houden aan de linker kant van het plein. Bij het bereiken van het plein Via Ricasoli wordt de 3e straat links (na Borgo San Lorenzo en de Via Martelli) zijn.

Loop de Via Ricasoli voor twee blokken. Wij zijn gevestigd op nummer 31 BLACK net voor de kruising van de Via Ricasoli en de Via Degli alfani.

Ring de tweede zoemer pull-klok uit de top, ingeschreven David Pull. Neem de lift en komen tot de derde verdieping. Als je de weg kwijt bel ons !!

Vanaf station Campo di Marte: neem een ​​trein


Vanaf Florence Vespucci Luchthaven:
Theresa shuttlebus van de luchthaven naar het centraal station Santa Maria Novella. Vanaf daar volgt u de aanwijzingen zoals hierboven.

Vanaf Pisa Galilei Airport:
Een trein vertrekt vanaf het vliegveld naar Pisa Centrale; vanaf daar kunt u de trein naar Florence Santa Maria Novella nemen. Vanaf daar volgt u de aanwijzingen zoals hierboven.