X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar David Inn

Via Ricasoli 31, Florence, Italië

Kaart & Route


90%Klassement

  • 88%Waarde voor uw geld
  • 87%Beveiliging
  • 98%Plaats
  • 94%Personeel
  • 90%Sfeer
  • 91%Properheid
  • 84%Faciliteiten

Vertaald door Google Zijn gemakkelijk om ons te vinden als u de kaart uit de sectie foto's af te drukken!

Vanaf het Santa Maria Novella treinstation:
Neem de linker uitgang van het station. Steek de straat over en ga rechtsaf. Ga rechtdoor, na de grote weg, Via Panzani. Blijven gaan op ongeveer vijf minuten totdat je aan de linkerkant van de grote kathedraal. Via Ricasoli is de eerste straat aan de linkerkant. In een minuut zul je ons bereiken op nummer 31, aan de overkant van de ijssalon.
Ring de tweede zoemer pull-klok uit de top, ingeschreven David Pull. Neem de lift en optrekken naar derde verdieping. Als je de weg kwijt bel ons!

BELANGRIJK: Als je uit de trein niet luisteren naar het hotel verkopers! Wees ervan bewust dat op het station, kunt u worden benaderd door mensen die proberen om u direct of u een andere plaats te bieden. Deze mensen zijn misschien wel dieven of oplichters, dus wees alert ... we hebben niet het personeel gebaseerd op het station dus gewoon komen rechtstreeks naar het hostel of bel ons als u hulp nodig hebt.

Vanaf station Campo di Marte:
Neem bus nummer 33 tegenover het station. Youll passeren een groot plein met een tuin en een boog, dan is de bus zal een lange weg, die via Cavour nemen. Stap uit bij de derde halte op die weg, of gewoon vertel de chauffeur u wilt uitstappen op het Piazza San Marco.
Er moet je naar de andere kant van het plein (waar u een veranda kunt zien) en youll vinden Via Ricasoli - waren op nummer 31, vlak voor de ijssalon.

Vanaf het vliegveld van Florence Vespucci:
Theresa shuttlebus van de luchthaven naar het centraal station Santa Maria Novella. Vanaf daar volgt u de aanwijzingen zoals hierboven.

Vanaf Pisa Galilei Airport:
Een trein vertrekt van de luchthaven naar Pisa Centrale, vanaf daar kunt u de trein naar Florence Santa Maria Novella nemen. Vanaf daar volgt u de aanwijzingen zoals hierboven.