X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Dar Nour Asilah

4, rue Maarakat Al Arake, Assilah, Marokko

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google Asilah ligt aan de Atlantische kust van Marokko, 40 km ten zuiden van Tanger. Het is gemakkelijk bereikbaar vanaf Tanger met de bus, trein of taxi (collectieve taxi in Marokko, van het Gare Routire).

Tanger ligt op slechts 14 km van Spanje (Tarifa), en wordt bediend door veerboten van Tarifa en Algeciras. De fast ferry van Tarifa duurt 35 minuten, en hoe langer men van Algeciras ongeveer 2 uur.

Luchthaven van Tanger (genaamd Ibn Batouta Airport, voorheen Boukhalef Aiport, airport code TNG) is verbonden door vluchten van de grote steden in Europa, waaronder Londen, Parijs, Madrid, Brussel onder andere, en via low-cost luchtvaartmaatschappijen zoals easyJet en Atlas Blue ( onderdeel van Royal Air Maroc); vluchttijden van Londen zijn ongeveer 2 uur, uit Madrid ongeveer 1 uur. Vanaf luchthaven van Tanger, Asilah is slechts ongeveer 35 km afstand en is te bereiken per taxi of huurauto.

Asilah heeft een treinstation 1 km buiten de stad, een belangrijke snelweg die het noorden en zuiden van het land, en de bus en taxi stations.

Bij het maken van een reservering bij het Dar Nour, moet u een e-mailadres op te geven, zodat wij contact met u en geven u het telefoonnummer van onze Marokkaanse assistent, die je ontmoet bij de poorten van Asilah.