X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Dahlia Inn

Lipova 20, Prague 2, Praag, Tsjechische Republiek

Kaart & Route


91%Klassement

  • 95%Waarde voor uw geld
  • 90%Beveiliging
  • 80%Plaats
  • 90%Personeel
  • 85%Sfeer
  • 100%Properheid
  • 95%Faciliteiten

Vertaald door Google VERVOER VANAF DE LUCHTHAVEN
De eenvoudigste manier om de Dahlia Inn te bereiken vanaf de luchthaven is een taxi, hoewel het openbaar vervoer ook gebruikt kunnen worden. De 119 bus vertrekt vanaf het vliegveld, dat wordt beschouwd als het metrostation Devicka waar u de groene lijn naar Mustek. Na de metro op de Vaclavske Namesti kant verlaten, loop je een blok, een recht op Stepanksa straat, en volg deze ongeveer 8 minuten voordat het wordt Lipova straat na het oversteken van de tramlijnen. Gasten vervoer van en naar de luchthaven kan ook geregeld worden met de Cedaz bedrijf, gevestigd op de luchthaven van Praag met aanvullende informatie bij www.cedaz.cz. Totale reistijd vanaf het vliegveld is ongeveer 45-60 minuten.
VERVOER Vanaf het busstation
Vanaf het Florence busstation moet u de metro 4 stations van Florence metro naar Karlova Namesti daarna lopen Jecna straat ongeveer 5 minuten tot je Lipova straat rechts. De reistijd is ongeveer 20 minuten.
Vervoer van de stations
Van Hlavni nádraí - Neem de metro twee haltes op de rode lijn naar IP Pavlova en loop Jecna voor ongeveer 5 minuten tot u Lipova straat te komen aan uw linkerhand. De reistijd is ongeveer 20 minuten.
Van nádraí Holesovice - Neem de metro 5 haltes op de rode lijn van nádraí Holesovice naar IP Pavlova volg dan de hierboven genoemde instructies. De reistijd is ongeveer 30 minuten.
Van Smichovske nádraí - Neem de metro op de gele lijn 2 haltes van Smichovsk 'nádraí naar Karlovo Namesti dan lopen Jecna totdat u Lipova aan uw rechterhand of je hebt ook de mogelijkheid van het nemen van de trams 22, 23, 4, 10, 16 of 6 van Karlovo Namesti een halte aan Stepanska stoppen. De reistijd is ongeveer 20 minuten.
AANKOMST MET DE AUTO
Gasten aankomen met de auto zal een gedetailleerde routebeschrijving op www.viamichelin.com vinden waar ze hun startadres en de onze, 'Lipova 20, Prague 2' in te voeren. Parkeergarage, op 200 meter van de Dahlia Inn, is beschikbaar voor onze gasten voor een extra toeslag van 20 euro per 24 uur.