X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Dahlia Inn

Lipova 20, Prague 2, Praag, Tsjechische Republiek

Kaart & Route


94%Klassement

  • 92%Waarde voor uw geld
  • 95%Beveiliging
  • 84%Plaats
  • 97%Personeel
  • 95%Sfeer
  • 99%Properheid
  • 97%Faciliteiten

Vertaald door Google VERVOER VANAF DE LUCHTHAVEN
De eenvoudigste manier om de Dahlia Inn bereiken vanaf het vliegveld is een taxi, maar het openbaar vervoer zo goed kan worden gebruikt. De 119 bus vertrekt vanaf de luchthaven, die wordt genomen om het metrostation Devicka waar u de groene lijn naar Mustek nemen. Na het verlaten van de metro op de Vaclavske Namesti kant, loop je een blok, een recht op Stepanksa straat, en volg deze ongeveer 8 minuten voordat het Lipova straat na het oversteken van de tramlijnen. Gast vervoer van en naar de luchthaven kan ook geregeld worden met de Cedaz bedrijf, gevestigd in de luchthaven van Praag met aanvullende informatie op www.cedaz.cz. Totale reistijd vanaf de luchthaven is ongeveer 45-60 minuten.
VERVOER VANAF BUS STATION
Vanaf het Florence busstation moet u de metro 4 stations te nemen van Florence metro naar Karlova Namesti daarna lopen Jecna straat ongeveer 5 minuten tot je Lipova straat rechts. De reistijd bedraagt ​​ongeveer 20 minuten.
TRANSPORT van de treinstations
Van Hlavni Nádraí - Neem de metro twee haltes op de rode lijn naar IP Pavlova en loop Jecna voor ongeveer 5 minuten tot je Lipova straat aan uw linkerhand. De reistijd bedraagt ​​ongeveer 20 minuten.
Van Nádraí Holesovice - Neem de metro 5 haltes op de rode lijn van Nádraí Holesovice IP Pavlova volg de instructies hierboven vermeld. De reistijd bedraagt ​​ongeveer 30 minuten.
Van Smichovske Nádraí - Neem de metro op de gele lijn 2 haltes van Smichovsk 'Nádraí naar Karlovo Namesti daarna lopen Jecna tot je Lipova aan uw rechterhand of heb je ook de mogelijkheid van het nemen van de trams 22, 23, 4, 10, 16 of 6 van Karlovo Namesti een halte naar Stepanska stop. De reistijd bedraagt ​​ongeveer 20 minuten.
Per auto
Gast die via auto zal een gedetailleerde routebeschrijving vinden op www.viamichelin.com, waar ze hun startadres en de onze kunt invoeren, 'Lipova 20, Praag 2'. Parkeergarage, gelegen op 200 meter van de Dahlia Inn, is beschikbaar voor onze gasten voor een meerprijs van € 20 per 24 uur.