X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar DREAM Story hostel

47 Chervonoarmiis'ka St., Kiev, Oekraïne

Kaart & Route


95%Klassement

  • 100%Waarde voor uw geld
  • 90%Beveiliging
  • 93%Plaats
  • 98%Personeel
  • 95%Sfeer
  • 98%Properheid
  • 93%Faciliteiten

Vertaald door Google 'Vanaf het vliegveld Borispyl:

Met de taxi: We kunnen een taxi regelen om te komen en u te ontmoeten op de luchthaven en rijdt u rechtdoor naar het hostel in een comfortabele auto. De prijs van onze taxi is 400 UAH / auto. U kunt in het hostel te betalen bij aankomst. De chauffeur zal u ontmoeten met het bestuur 'DREAM Story hostel' bij aankomst poorten en zal u te leveren aan de voordeur van ons hostel. Echter, kunt u een taxi nemen op de luchthaven direct bij 350 UAH, maar we hebben niet de verantwoordelijkheid voor de luchthaven taxi's te nemen!

Vanaf Zhuliany Airport:
Met de taxi: We kunnen een taxi regelen om te komen en u te ontmoeten op de luchthaven en rijdt u rechtdoor naar het hostel in een comfortabele auto. De prijs van onze taxi is 250 UAH / auto. U kunt in het hostel te betalen bij aankomst. De chauffeur zal u ontmoeten met het bestuur 'DREAM Story hostel' bij aankomst poorten en zal u te leveren aan de voordeur van ons hostel. Echter, kunt u een taxi op de luchthaven krijgen direct op minder dan 200 UAH, maar we hebben niet de verantwoordelijkheid voor de luchthaven taxi's te nemen.

Van Train Station:
Met het openbaar vervoer: De pendelbus brengt u van het vliegveld naar het Centraal Station (Vokzalna metrostation). Die bussen vertrekken elke 10-15 minuten en kost 50 UAH. Je moet een metro naar Olimpiyska station neemt u vanaf daar. De Vokzal'na metrostation ligt op 100 meter aan de linkerkant van het station hoofdingang. Loop daar, koop dan een token per persoon, ga de roltrap en neem de rechter trein richting. Ga naar de Khreschatik station. Eenmaal op de Khreschatik station, wijzigt u de lijn naar de Maidan Nezalezhnosti station en de trein nemen naar Olimpiys'ka (Respublikansky Stadium) station. Het verlaten van het station rechtsaf en na 10 meter weer rechts naar de tunnel af te sluiten. U bent nu op Velyka Vasyl'kivs'ka st. en de noodzaak om te lopen op de rechterkant van de straat 250 meter. De ingang van het DREAM Story hostel ligt rechts van de boog. U zult onze kleine bord op de grijze metalen deuren. BELANGRIJK: we zijn gevestigd in de 2e veranda (ingang vanaf de straat) van het bouwen # 47 op de 4e verdieping. Code op de voordeur is 240 samengeperst (2-4-0 op hetzelfde moment). Chervonoarmijs'ka - In sommige kaarten kunt u ook de oude naam van onze straat te vinden.

Met het openbaar vervoer: Neem een ​​metro! De Vokzal'na metrostation ligt op 100 meter aan de linkerkant van het station hoofdingang. Loop daar, koop dan een token per persoon, ga de roltrap en neem de rechter trein richting. Ga naar de Khreschatik station. Eenmaal op de Khreschatik station, wijzigt u de lijn naar de Maidan Nezalezhnosti station en de trein nemen naar Olimpiys'ka (Respublikansky Stadium) station. Het verlaten van het station rechtsaf en na 10 meter weer rechts naar de tunnel af te sluiten. U bent nu op Velyka Vasyl'kivs'ka st. en de noodzaak om te lopen op de rechterkant van de straat 250 meter. De ingang van het DREAM Story hostel ligt rechts van de boog. U zult onze kleine bord op de grijze metalen deuren.

BELANGRIJK: we zijn gevestigd in gebouw 47 op de 4e verdieping. U zult de grijze deur tegenovergestelde van KАЗКА НОВА zien, aan de rechterkant van de boog. Code op de voordeur 2, 4 en 0 samengeperst (2-4-0 tegelijkertijd). In sommige kaarten kunt u ook de oude naam van onze straat vinden -. Velyka Vasyl'kivs'ka '