X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Csehi Apartment

Fő street 84., Ordacsehi, Balaton, Hongarije

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google Je kan komen uit de richting van Boedapest of Nagykanizsa het is heel gemakkelijk om ons te vinden. Ordacsehi is tussen twee grotere nederzetting Fonyód en Balatonboglár.
Snelweg M7 of hoofdweg 7, afrit 145.

Ons guesthouse is gelegen op de zuidelijke oever van het Balatonmeer, de makkelijkste manier om hier te komen is met de auto.
Je kan komen uit de richting van Boedapest of Nagykanizsa het is heel gemakkelijk om ons te vinden. Ordacsehi is tussen twee grotere nederzetting Fonyód en Balatonboglár.
Te benaderen: De snelweg M7 is een Hongaarse snelweg die loopt van Boedapest naar de Kroatische grens bij Letenye, het bereiken van het Balatonmeer en de stad van Nagykanizsa in het zuidwesten van het land. Dus M7 snelweg of hoofdweg 7 brengt u naar ons dorp waar afrit 145 is de "offset" voor Ordacsehi. Als u binnenkomt Ordacsehi blijven gaan rechtdoor en je zal in het dorpsplein komen (cafe, winkel en de kerk zal worden aan uw rechterhand), waar blijven gaan zeestraat. U vindt ons aan de linkerkant (nummer 84).
Als u rijdt van Boedapest Liszt Ferenc Airport, komen uit de parkeergarage en sla rechtsaf naar de hoofdweg richting Boedapest. Blijf rechtdoor gaan en gaan over de volgende viaduct. Ga rechtdoor tot u een teken voor een bocht naar links dan Petőfi HID, dwz Petofi Bridge.
Je moet kruisen Petőfi Bridge (Petőfi Híd) en volg de borden naar Balaton (richting Siófok, dan Balatonboglár) E71, M7 snelweg. Vergeet niet te houden na de E71, M7 Balaton tekens, verblijven op de belangrijkste wegen. Ongeveer 140 km van de luchthaven, komt u bij afslag Odacsehi / Balatonboglár Del.

Treinen (en bussen) lopen naar het Balatonmeer (tot Balatonboglár en Fonyód station) uit Budapest Deli Railway Station en Boedapest Keleti station. Dienstregeling kan online worden gevonden. Wij bieden pick-up van Balatonboglár of Fonyód station bij aankomst en vertrek voor 5.000 HUF dat is ongeveer 16 euro voor beide richtingen (voor 4 personen).