X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Cronulla Beach YHA

Level 1, 40-42 Kingsway, Cronulla NSW 2230, Level 1, 40-42 Kingsway, Cronulla NSW 2230, Sydney, Australië

Kaart & Route


63%Klassement

  • 40%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 100%Plaats
  • 80%Personeel
  • 40%Sfeer
  • 40%Properheid
  • 60%Faciliteiten

Vertaald door Google Cronulla is het meest zuidelijke strand voorstad van Sydney, grenzend aan het Royal National Park. We zijn gelegen op ca. 35 km ten zuiden van het centrum van de stad.

Als u met de auto zijn we aan het oostelijke uiteinde van de Sutherland Shire schiereiland: van de stad, haar zuiden op Highway 1 ruimend naar 64, de voortzetting van de Captain Cook brug over en volg dan de borden naar Cronulla.

Van de South Coast naar het noorden, eenmaal voorbij de Royal National Park op Princes Highway 1 rechtsaf President Avenue, en volg vervolgens naar Caringbah; zowel voeden op de Kingsway, en we zijn bijna de eerste zaken aan de rechterkant als je Cronulla invoeren.

Met de trein zijn we ongeveer 50 minuten afstand van de stad CBD neem de Illawarra (blauwe) lijn trein vanaf Centraal (perron 24/25), het stadhuis of Kings Cross naar Cronulla station. Vanaf het vliegveld is het ook ongeveer 50 minuten, de trein naar Wolli Creek station dan overstappen op de Illawarra lijn.

Bij het verlaten van Cronulla Station steekt u de weg, draai dan links en loop langs de belangrijkste winkelstraat (Cronulla Street). Dit verandert in een autovrije plein, lopen naar het einde en je zult de Kingsway hoofdweg bereiken. Sla linksaf en we zijn ~ 100 meter aan de linkerkant. Loop langs het politiebureau totdat tegenover de 7-Eleven, we zijn boven het Mexicaanse restaurant El Sol.