X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Coral Beach Lodge

7 Craven Close, Port Douglas, Australië

Kaart & Route


94%Klassement

  • 96%Waarde voor uw geld
  • 90%Beveiliging
  • 89%Plaats
  • 96%Personeel
  • 93%Sfeer
  • 95%Properheid
  • 97%Faciliteiten

Vertaald door Google Calgary Lodge heeft een gratis pendelbus die u kunt ophalen van uw accommodatie in Cairns stad of naar de luchthaven elke dag behalve zaterdag. Niet beschikbaar op feestdagen. De bus rijdt eenmaal per dag, het oppakken van de stad Cairns op ca. 10:30 en naar de luchthaven op ca. 10:45.

Voorwaarden zijn van toepassing - gasten moeten blijven voor een minimum 2 nachten. Boekingen zijn essentieel met de details van de pick-up punt in de stad Cairns, of als het oppakken van het vliegveld - vluchtnummer en aankomsttijd.

Let op: kunnen we alleen voldoen aan vluchten die niet later dan 10:00.

Terug transfers naar Cairns accommodatie huisvest / vliegveld verlaat Calgary Lodge op ca.. 08:45. Het is essentieel om te reserveren als u deze service bij aankomst.

Alternatieve vervoersmogelijkheden van Cairns stad en de luchthaven op andere momenten van de dag of op een zaterdag / feestdagen zijn als volgt:

Sun Palm Australië Coach hebben een frequente pendeldienst tussen Cairns en Port Douglas, die kan worden geboekt via ons voor AU $ 44,00 enkele reis, of Exemplar Coaches voor AU $ 39,00. U geeft ons uw accommodatie ophaalpunt of vluchtgegevens en creditcardgegevens.

Grote autoverhuurbedrijven hebben balies op de luchthaven en kantoren in de stad. Met de auto duurt de reis ongeveer 1 uur en 30 minuten langs de wereldberoemde Captain Cook Highway met zijn adembenemende uitzichten.